teknikjobb.se

logga

Ackvisitör Vårdboende, Stockholm

Företag Linkz AB
Ort
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Ackvisitör Vårdboende, Stockholm

Vill du ha ett arbete som kombinerar affärer och idérikedom? Ikano erbjuder dig en stimulerande och kreativ roll som ackvisitör inom Vårdboende. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten                                                         
Du ingår i enheten Fastigheter som både utvecklar och förvaltar vårdboenden och hyresbostäder. I rollen som ackvisitör ansvarar du för förvärv av mark, fastigheter och byggrätter. Du kartlägger marknaden för att hitta möjliga förvärv, gör marknadsanalyser, utformar idéer, förhandlar och genomför affärer. Du söker aktivt upp och utvecklar långsiktiga relationer med kommuner, operatörer, fastighetsbolag, markägare och övriga beslutsfattare. I rollen ingår det att ständigt utveckla och förvalta Ikanos byggrättsportfölj med fokus på fastigheter som bolaget själva ska äga och förvalta. Allt detta gör du i nära samarbete med övriga ackvisitörer, projektutvecklare och många andra inom Ikano Bostad.

Ikano Bostads erbjudande
Hos Ikano får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?
Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

  • Högskoleutbildning med arkitekt-/ byggteknisk inriktning eller motsvarande, alternativt gymnasieutbildning kombinerad med minst 12 års arbetslivserfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen

  • Minst 5 års erfarenhet av utveckling av samhällsfastigheter/ vårdboenden

  • Bred erfarenhet av projektutveckling och affärsutveckling

  • God kunskap om fastighetsmarknaden, dess mekanismer och utveckling

  • Kunskap om fastighetsekonomi, finansiering, fastighetsjuridik, bygglagstiftning och exploateringsfrågor

  • Kunskap om PBL och exploateringsfrågor

  • Kunskap om Miljöbalken

  • Förhandlingsvana

  • Ett upparbetat kontaktnät i branschen

  • God kunskap om de kommunala processerna och arbetsmetoderna inom plan- och exploateringskontor samt goda kontakter inom kommuner och landsting

Som person är du analytisk, driven och kreativ. Du är en naturlig relationsbyggare som har förmågan att skapa och bibehålla goda och långsiktiga relationer. Du har en vilja att med glädje och entusiasm hitta affärsmöjligheter och skapa nya vårdboenden. Du är en duktig kommunikatör och har lätt för att samarbeta med kollegor och samarbetspartners. För att trivas i rollen krävs det att du självständigt kan lägga upp, planera, samordna och utföra arbetet i enlighet med uppsatta mål och företagets rutiner och krav.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga.

Bli en del av oss
Den här tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. I denna rekrytering samarbetar Ikano Bostad med Linkz och Hayr. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Reza Rad, på telefonnummer 010-16 00 640.

Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Ackvisitör Vårdboende, Stockholm

Linkz AB