teknikjobb.se

logga

Ackvisitör, Stockholm

Företag Linkz AB
Ort
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Ackvisitör, Stockholm

Vi söker nu två ackvisitörer till Bostadsutveckling i Stockholm. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Om tjänsten
I rollen som ackvisitör ansvarar du för förvärv av mark, fastigheter och byggrätter. Du kartlägger marknaden för att hitta möjliga förvärv, gör marknadsanalyser, utformar idéer, förhandlar och genomför affärer. Du söker aktivt upp och utvecklar långsiktiga relationer med kommuner, fastighetsbolag, markägare och övriga beslutsfattare. I rollen ingår det att ständigt utveckla och förvalta marknadsområdets byggrättsportfölj. Du har nära samarbete med ackvisitörer, projektutvecklare och många andra inom Ikano Bostad. Du rapporterar till Ackvisitionschefen.

Vårt erbjudande
Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano?

  • Högskoleutbildning med byggteknisk, arkitektonisk eller motsvarande inriktning
  • Flera års erfarenhet som projektledare inom bygg- och fastighetsbranschen
  • Erfarenhet från projektutveckling
  • Goda kunskaper om de kommunala processerna, PBL och exploateringsfrågor
  • Goda kunskaper inom fastighetsekonomi och fastighetsjuridik

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du behöver vara en god förhandlare som drivs av att hitta affärsmöjligheter. Du är en naturlig relationsbyggare som skapar och bibehåller långsiktiga relationer. Du kan uttrycka dig väl i både tal som skrift. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Om du även skulle beskriva dig som en naturlig ledare som trivs med att motivera andra, då kan det vara dig vi söker. B-körkort är ett krav.

Bli en del av oss
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag. Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 april. Mer information om tjänsten kan ges av Reza Rad, 010-1600640, reza@linkz.se. För mer information vänligen besök oss på www.linkz.se.

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av grundaren till IKEA. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Ackvisitör, Stockholm

Linkz AB