teknikjobb.se

AB Franska Bukten söker senior VVS-konstruktör

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-08-05

Ansök nu

AB Franska Bukten söker senior VVS-konstruktör

 

AB Franska Bukten är ett modernt konsult- och serviceföretag inom ventilation, energi och VVS. Vi är i dagsläget ca 35 medarbetare som främst arbetar med OVK-besiktningar, VVS-projektering, energiprojekt, ventilationsentreprenader – och service. Vi arbetar framförallt i Stockholm och kringliggande kommuner men är även verksamma i Uppsalaområdet och har sedan 2015 ett lokalkontor i Sandviken. Vi har varit verksamma sedan 2008 då vi startade vår verksamhet från lokaler i franska bukten vid slussen i Stockholm. Numera har vi kontorslokaler på Johan Skyttes Väg i Älvsjö. Dagens Industri utser sedan år 2000 de snabbast växande företagen i Sverige i sin tävling DI Gasell. Franska Bukten har fått den utmärkelsen under åren 2015-2019.

Är du en erfaren VVS-konstruktör? Vill du ingå i ett modernt konsult- och serviceföretag som befinner sig i en spännande tillväxtfas? Då kan Franska Bukten vara rätt arbetsplats för dig!  

Om rollen
Franska Bukten befinner sig i en spännande tillväxtfas. Efterfrågan ökar bland kunderna och företaget behöver förstärka organisationen med en VVS-konstruktör. Majoriteten av uppdragen kommer internt från de andra verksamhetsområdena och betyder ofta att man har flera projekt på en och samma gång. Uppdragen innefattar främst projektering av ventilationssystem vid om- och nyproduktion men även projektering av värme- och energisystem. Företagets vision är att växa med externa kunder, därav är det viktigt att du är en driven och erfaren VVS-konstruktör med ett genuint intresse för VVS och med tidigare erfarenhet av att driva egna projekt med ansvar för budget och kundkontakt.

Företagets kundbas är främst fastighetsägare, kommuner, förvaltare och bostadsrättsföreningar, samtidigt som man utgår från en bred kundbas med fastighetsbestånd bestående av bl.a. sjukhus, skolor, kommersiella lokaler samt bostäder.

Du kommer att ingå i Energi- och VVS-enheten och din närmsta chef kommer att vara enhetens avdelningschef med placering i Stockholm.

Energi- och VVS-enheten arbetar med projektering av värme- och ventilationssystem både inom nyproduktion samt i befintliga byggnader. Avdelningen arbetar även med energi-, effekt- och klimatsimuleringar, energideklarationer och energientreprenader.

Inom organisationen finns tillgång till certifierade funktionskontrollanter OVK, injusterare ventilation, VVS-projektörer, energiexperter, energikartläggare, servicemontörer och servicetekniker inom både ventilation och rör. De arbetar dagligen med allt från besiktning av befintliga värme-, ventilation- och kylsystem, servicearbeten, ventilations- och värmeentreprenader samt projektering inom VVS.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som uppdragsansvarig VVS-konstruktör arbetar du med projektering utifrån företags breda koncept från projekteringsstadie till färdigmonterade installationer och drift. Du bär på en central roll som kundens kompetenta rådgivare samtidigt som du ansvarar för interna projekt. Du är van vid att leda och fördela arbetsuppgifter inom en projektgrupp.

Du ansvarar för VVS-tekniken i dina uppdrag samtidigt som du gör budget, tidplan, går på möten och driver uppdragen från start till mål.

Som uppdragsansvarig har du ansvar för dina projekt avseende kvalitet, tekniska- ekonomiska- och tidsmässiga ramar.  

Din profil  
Vi ser att du har följande bakgrund och kvalifikationer för att lyckas i denna roll:

  • Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning.

  • Minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet.

  • Inriktning mot ventilation

  • Analytisk, tekniskt lagd och strukturerad.

  • Skicklig på att etablera och utveckla långsiktiga och professionella relationer.

  • Utvecklingsinriktad, driven och stresstålig


Det är meriterande om du har:

  • Kunskap inom energifrågor/projektering energisystem  


Vad Franska Bukten erbjuder dig
Företaget befinner sig i en spännande expansionsfas där du ges en bred och varierande roll. Arbetsmiljön kännetecknas av ett produktivt och samarbetsvänligt klimat och det bjuds på olika sociala aktiviteter där medarbetarna gärna umgås med varandra. Du omges av kompetenta kollegor samtidigt som du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.   
 
Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som VVS-konstruktör passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

I denna rekrytering samarbetar Franska Bukten med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Dajana Mladenovic på 08-559 21 616 alternativt dajana.mladenovic@fasticon.se.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

Om denna position

Arbetsgivare

     AB Franska Bukten

 

     Johan Skyttes Väg 192 ÖG

 

     12534 Älvsjö

Hemsida

     www.franskabukten.se

Titel

      VVS-konstruktör

Sektor

      Privat

Anställningsform

     Tillsvidare

Antal tjänster

     1

 

 

 

Dela detta jobb

AB Franska Bukten söker senior VVS-konstruktör

Fasticon AB