teknikjobb.se

AB Franska Bukten söker erfaren energikonsult

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-08-05

Ansök nu

AB Franska Bukten söker erfaren energikonsult

                                                                                                 

AB Franska Bukten är ett modernt konsult- och serviceföretag inom ventilation, energi och VVS. Vi är i dagsläget ca 35 medarbetare som främst arbetar med OVK-besiktningar, VVS-projektering, energiprojekt, ventilationsentreprenader – och service. Vi arbetar framförallt i Stockholm och kringliggande kommuner men är även verksamma i Uppsalaområdet och har sedan 2015 ett lokalkontor i Sandviken. Vi har varit verksamma sedan 2008 då vi startade vår verksamhet från lokaler i franska bukten vid slussen i Stockholm. Numera har vi kontorslokaler på Johan Skyttes Väg i Älvsjö. Dagens Industri utser sedan år 2000 de snabbast växande företagen i Sverige i sin tävling DI Gasell. Franska Bukten har fått den utmärkelsen under åren 2015-2019.

Är du en erfaren energikonsult och certifierad energiexpert? Vill du ingå i ett modernt konsult- och serviceföretag som befinner sig i en spännande tillväxtfas? Då kan Franska Bukten vara rätt arbetsplats för dig!   

Om rollen
Franska Bukten befinner sig i en spännande tillväxtfas. Efterfrågan ökar bland kunderna och företaget behöver förstärka organisationen med en energikonsult. Majoriteten av kunderna är fastighetsägare, kommuner förvaltare och bostadsrättsföreningar, samtidigt som man utgår från en bred kundbas med fastighetsbestånd bestående av bl.a. sjukhus, skolor, kommersiella lokaler samt bostäder.

I rollen som energikonsult hjälper du kunderna att nå sina energimål. Du kommer att ingå i Energi- och VVS-enheten och din närmsta chef kommer att vara enhetens avdelningschef med placering i Stockholm.

Energi- och VVS-enheten arbetar med projektering av värme- och ventilationssystem både inom nyproduktion samt i befintliga byggnader. Avdelningen arbetar även med energi-, effekt- och klimatsimuleringar, energiutredningar och energientreprenader.

Inom organisationen finns tillgång till certifierade funktionskontrollanter OVK, injusterare ventilation, VVS-projektörer, energiexperter, energikartläggare, montörer och servicetekniker inom både ventilation och rör. De arbetar dagligen med allt från besiktning av befintliga värme-, ventilation- och kylsystem, servicearbeten, ventilations- och värmeentreprenader samt projektering inom VVS.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som energikonsult arbetar du med energifrågor i både befintliga byggnader och tilltänkta nyproduktioner i ritningsfas. Några av dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara energideklarationer, energiutredningar samt energiberäkningar. Du ansvarar för dina egna projekt med teknik och budgetansvar.

Avdelningen erbjuder även sina kunder att utföra de åtgärder som tas fram vid konsultarbetena. Avdelningen projektleder entreprenaderna med hjälp av VVS- och ventilationsmontörer som finns på firman samt vid behov underentreprenörer.

Din profil  
Vi ser att du har följande bakgrund och kvalifikationer för att lyckas i denna roll:

  • Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning.
  • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Certifierad energiexpert
  • Analytisk, tekniskt lagd och strukturerad.
  • Skicklig på att etablera och utveckla långsiktiga och professionella relationer.
  • Utvecklingsinriktad, nyfiken och dynamisk.  
  • Förmåga att skapa överblick men också nyfikenhet och intresse för detaljer och sakfrågor.

Det är meriterande om du har:

  • Certifiering inom energikartläggning
  • Erfarenhet av miljöbyggnad
  • Erfarenhet av projektledning


Vad Franska Bukten erbjuder dig
Företaget befinner sig i en spännande expansionsfas där du ges en bred och varierande roll. Arbetsmiljön kännetecknas av ett produktivt och samarbetsvänligt klimat och det bjuds på olika sociala aktiviteter där medarbetarna gärna umgås med varandra och årligen åker på företagsevent som ofta innebär utlandsresa. Du omges av kompetenta kollegor samtidigt som du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som energikonsult passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

I denna rekrytering samarbetar Franska Bukten med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Dajana Mladenovic på 08-559 21 616 alternativt dajana.mladenovic@fasticon.se.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.
 

Om denna position

Arbetsgivare

     AB Franska Bukten

 

     Johan Skyttes Väg 192 ÖG

 

     12534 Älvsjö

Hemsida

     www.franskabukten.se

Titel

     Energikonsult

Sektor

     Privat

Anställningsform

     Tillsvidare

Antal tjänster

     1

 

 

 

Dela detta jobb

AB Franska Bukten söker erfaren energikonsult

Fasticon AB