teknikjobb.se

9Solutions söker en fälttekniker för jobb i Lessebo!

Företag Barona
Ort
Utgår

2021-10-14

Ansök nu

9Solutions söker en fälttekniker för jobb i Lessebo!

9Solutions söker en fälttekniker för jobb i Lessebo mellan oktober och december!

Nu söker vi en fälttekniker under perioden 1 oktober-15 december som kan hjälpa vår ordinarie tekniker vid installationer av larmsystem på plats i Lessebo! Har du körkort, egen bil samt ett tekniskt intresse och vill få en bättre förståelse för larmsystem så kan detta jobb passa dig som handen i handsken!

9Solutions erbjuder larmsystem till särskilda boenden, hemtjänst och sjukhus. Genom 9Solutions smidiga lösningar kan personal effektivisera sin vård till sina brukare och samtliga kan vara lugna att de har ett tryggt och robust larmkommunikationssystem som fungerar i alla lägen. 9Solutions grundades 2009 i Finland och är idag ett av de ledande positionering- och larmutrustningsbolagen i Norden. Nu letar vi efter duktiga fälttekniker som kan hjälpa 9Solutions på deras inslagna väg att expandera och hjälpa boenden, sjukhus och hemtjänst i Sverige.

Ansvarsområden

  • Installera nya larmsystem inkluderande data- och kabeldragning hos befintliga såväl som nya kunder

  • Testa installerade larmsystem och utföra serviceärenden

  • Hålla sig a jour med senaste tekniken och produkterna från 9Solutions

  • Kommunikativ och serviceinriktad vid platsbesök

Kvalifikationer

  • Flytande i Svenska, tal och skrift

  • Flytande i Engelska, tal och skrift

  • Egen bil (Milersättning och restidsersättning utgår vid användande i tjänst)

För rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet kring installationer av elektronik, larm eller annan teknik. Förståelse av LAN nätverk är meriterande.

Utöver ovannämnda kvalifikationer kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är en person som är initiativtagande, driven, ansvarstagande, serviceinriktad och tekniskt intresserad.

Om Barona
Barona är ett internationellt bolag med finska rötter. Vi har funnits sedan 1999 och finns idag i 10 länder. Vi är en naturlig länk mellan uppdragsgivare och anställda, vi ser till att det blir lätt och smidigt för både dig som anställd och dig som uppdragsgivare. Vi erbjuder våra kunder skalbara och hållbara personallösningar. Allt detta så vi kan erbjuda olika tillvägagångsätt och möjligheter till våra egna anställda i alla skeden av deras karriär! Barona är kollektivavtalsbundet och hos oss har du alltid nära till din närmsta konsultchef som är dedikerad till ditt uppdrag.

Ansökan
Uppfyller du kvalifikationerna och är intresserad? Lägg in en ansökan redan idag. Vi önskar bara CV/meritförteckning gärna tillsammans med ett kortare brev om varför du är intresserad av just denna tjänst. Vi tar ej emot det via email utan det måste bifogas i ansökan via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Isabelle Hyllienmark (isabelle.hyllienmark@barona.se). 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

9Solutions söker en fälttekniker för jobb i Lessebo!

Barona