teknikjobb.se

logga

3D-Operatör Sökes!

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

3D-Operatör Sökes!

3D-Operatör Sökes!

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Vi söker för kunds räkning en erfaren 3D-Operatör som ska arbeta i deras Trumpf lasermaskiner som hanterar olika metallprodukter. I din roll krävs att man har kunskap i 3D-programmering, 5-axlig skärning och svetsning då detta är en del av arbetsuppgifterna. Vi ser att du har några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter och trivs att arbeta i en industriell miljö. Kund lägger stor vikt vid din sociala kompentens och att kunna arbeta i grupp är av en självklarhet. Arbetstiderna är förlagda till skiftgång.

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i ett mindre företag i ständig utveckling. Du har erfanhet från liknande arbetsuppgifter och vill fortsätta utvecklas. Att du behärskar svenska i tal och skift är ett krav. Relevant utbildning inom 3D-programmering. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Johan Hallberg. tel 0707-858404. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
B-Körkort Tillgång till bil
 

Kontaktperson(er)

Johan Hallberg

johan.hallberg@premier.se

070-7858404

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

01 September 2020

Dela detta jobb

logga
3D-Operatör Sökes!

Premier Service