teknikjobb.se

1-årspraktikant till Utveckling och Projekt, avlopp

Ort
Utgår

2019-12-10

Ansök nu

1-årspraktikant till Utveckling och Projekt, avlopp

 

Arbetsbeskrivning

På avdelningen Utveckling och Projekt arbetar vi med att utreda, projektera och upphandla konsultarbeten och entreprenader inom VA och Avfall. Nu söker vi en drivande och engagerad ingenjörsstudent som vill arbeta i Kretslopp och vattens spännande verksamhet ett år innan de avslutande terminerna på utbildningen. Anställningen är på heltid under perioden 2020-01-20 till 2021-01-20. Under praktikperioden får du månadslön. Platsen kommer att vara på enheten Avloppsprojekt.

Som praktikant på enheten Avloppsprojekt kommer du få möjlighet att vara med och driva mindre projekt och utredningar med inriktning mot renovering och underhåll av vårt avloppsledningsnät. Du arbetar med stöd från erfarna projektledare och biträder ibland dem i deras projekt. Du är med från start till mål i projekten och får i nära kontakt med drift- och byggenheter god inblick i vad det innebär att arbeta med vatten och avlopp i samhället.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar på en relevant ingenjörsutbildning efter årskurs 3.

Som praktikant ser vi att du trivs med att driva ditt arbete och tar initiativ för att få arbetet komma framåt. I rollen kommer du arbeta i team och ha kontakter med både interna och externa aktörer och vi ser därför att du trivs att samarbeta och har en bra kommunikationsförmåga. Vi ser att du effektivt kan identifiera och analysera kärnan i ett problem samt föreslå möjliga lösningar. Du kommer arbeta med bland annat beräkningar och det är av vikt att du är noggrann och mån om att ditt arbete blir korrekt. Som praktikant kommer du hålla både i presentationer och skriva rapporter så vi ser därför att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

B-körkort är meriterande.

Tjänsten omfattas av säkerhetskontroll
Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna.
Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär. Välkommen!

Övrig information

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp

 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2019-12-10
Ansök här
Referensnummer
A915592

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
2020-01-20

Kontaktpersoner

Andrew Wilson

Enhetschef
Telefon: 031-368 72 19
E-post: andrew.wilson@kretsloppochvatten.goteborg.se

Fackliga företrädare

Sofia Digerstedt

Saco
Telefon: 031-368 70 21
E-post: sofia.digerstedt@kretsloppochvatten.goteborg.se

Siw Samuelsson

Vision
Telefon: 031 - 368 27 43
E-post: siw.samuelsson@kretsloppochvatten.goteborg.se

Olle Dahlberg

Saco
Telefon: 031-368 72 68
E-post: olle.dahlberg@kretsloppochvatten.goteborg.se

Dela detta jobb

1-årspraktikant till Utveckling och Projekt, avlopp

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad