teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

\"\"\"\"

Halton AB är en del av den internationella privatägda Halton-koncernen med verksamhet i 34 länder och produktion i USA, Asien och Europa. Affärsidén är att skapa lönsamhet för kunderna genom tekniska lösningar för ett bättre inomhusklimat. Verksamhet finns inom tre affärsområden: Marine, Food Service och Halton. Besök gärna www.halton.com.

Teknisk projektsäljare
Vi söker nu en teknikintresserad och driftig teknisk projektsäljare till vårt affärsområde Food Service med placering i Göteborg.
Inneklimatlösningar för restaurang, hotell och storköksmiljöer.

Din utmaning blir att förvalta och utveckla vår kundstock av framförallt ventilationskonsulter, arkitekter och entreprenörer, men även byggföretag och slutkunder.

Du bör ha en teknisk grundutbildning och erfarenhet från fastighets-/byggbranschen och erfarenhet som säljare. Du har förmågan och intresse av att identifiera affärsmöjligheter, förhandla samt slutligen ro affärer i hamn. Erfarenhet av att arbeta med kundrelationer på olika nivåer ses som meriterande. Du är en säljande lagspelare som trivs med att arbeta i ett väl sammansvetsat gäng för att tillsammans nå uppsatta mål. Du bör också ha goda kunskaper i engelska och vara en erfaren datoranvändare.

Vi erbjuder ett spännande och fritt arbete med fokus på Västra Götaland. Vi är en mindre organisation, där det är nära till beslut och vi hjälper varandra. I Sverige har vi kontor i Täby, Malmö och i Göteborg.

För att passa in hos oss bör du vara lite som vi – öppen, ärlig, prestigelös och generös. Trivs du dessutom med att vara ute på fältet och arbeta med teknisk försäljning är du rätt person för oss!

Frågor besvaras av Lennart Sandin
tel 076 8043720.

Välkommen med ansökan (personligt brev och CV) snarast. 

logo

Teknisk projektsäljare

Företag Halton AB
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb