teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Söker du ett utvecklande och omväxlande arbete?

Nya uppdrag strömmar kontinuerligt in och vi behöver förstärka vår Stockholmsorganisation med en självgående mätningsingenjör som arbetar utifrån kontoret.

Du kommer att ingå i ett positivt team som ständigt utvecklas och strävar mot utmanande samt utvecklande arbetsuppgifter.

Clintons tjänsteutbud är brett och omfattar till exempel bygg- och anläggningsuppdrag, projekteringsmätning, stomnät, sättningskontroller, laserskanning samt sjömätning. Vi finns på tre platser i landet och utför uppdrag åt stora byggföretag, arkitekter, markprojektörer och privatpersoner.

Som mätningsingenjör med kontoret som utgångspunkt kommer du framförallt att arbeta med detaljinmätningar, kartframställning, stomnät samt monitorering. I dina uppdrag ingår att ha kundkontakter, göra förberedelser, genomföra mätningar, beräknings- och kontrollarbete, sammanställa redovisningar samt andra administrativa uppgifter kopplade till de olika uppdragen.

Vi söker 1 erfaren mätningsingenjör med minst 5-års arbetslivserfarenhet av mätningstekniskt arbete. För tjänsten krävs att man har en genomgången utbildning med mätningsteknisk inriktning eller likvärdig.

Du är noggrann, ansvarsfull och socialt kompetent och har vana att arbeta med AutoCAD, Geo och liknande redovisningsprogram. B-körkort är också ett krav. Liksom mod och äventyrslusta.

Om du har frågor angående tjänsten kontakta Johan Nyström 0708 - 98 99 77.

Kontoret finns i lättillgängliga lokaler på Skolvägen 4 i Enskededalen.

INTRESSERAD?

Teknikintresserad erfaren mätningsingenjör sökes till Stockholmskontoret

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb