teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker för kunds räkning dig med erfarenhet som tekniker. I arbetet ingår bl a service, underhåll, felsökning och reparationer av kundens egna men även externa produkter. Arbetet sker både internt och externt ute hos kund. 

Vår kund är ett större teknikföretag med sin verksamhet över hela världen. Du kommer arbeta i en grupp med tre andra tekniker på olika uppdrag i Göteborgsområdet, du utgår från kundens verkstad på Hisingen.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat några år som servicetekniker. Du bör ha någon form av teknisk utbildning och erfarenhet ifrån praktiskt verkstadsarbete. Erfarenheter av pumpar är en stor merit. 
B-körkort är ett krav för att klarar av det dagliga arbetet. Affärsystemet som används är SAP så erfarenhet från det är ett stort plus. 

Som person är du händig, positiv och social, självklart har du också ett bra ordningssinne.

Start: efter överenskommelse
Arbetstid: Mån-fre 07-16
Uppdragstyp: Uthyrning med goda chanser till anställning hos vår kund efter några månader

Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi kontaktar alla intressanta kandidater omgående. Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med både kunder och konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. På LN Personal har vi själva erfarenhet från många olika tjänsteområden vilket gör att vi hittar rätt person till rätt plats i rätt tid. Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete utsågs vi 2013 till årets Gasell av Dagens Industri.

Kontaktperson(er)

Jenny Larsson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2016-08-26

Tekniker för kunds räkning

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb