teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker nu ett flertal säljare som uppskattar att sköta sig själva, som gillar när hårt arbete lönar sig och som har ett förflutet inom byggbranschen, antingen som hantverkare eller som byggsäljare. Passar du in på den beskrivningen så ger vi dig nu chansen att ingå i vår säljstyrka som idag består av cirka 35 stycken säljare i Stockholm, Göteborg och Skåne.

Vi behöver nu utöka med ytterligare personal i dessa regioner men även i ett flertal andra orter runt om i Sverige.

Vår affärsidé är att hjälpa små och medelstora hantverksföretag att få in mer jobb. Vi tar helt  enkelt ett helhetsansvar för att driva in affärer åt våra kunder. Genom att överlåta hela  införsäljningsprocessen till oss kan våra kunder ägna all sin tid åt kärnverksamheten, nämligen att utföra hantverksarbetet. Vi samarbetar med marknadsledande aktörer inom bad- och köksbranschen som stärker vårt varumärke och gör oss attraktiva på marknaden.

Vårt säljkoncept är väl beprövat och bevisat framgångsrikt. Vi jobbar alltid med hembesök, korrekt och marknadsmässig prissättning samt med tydliga och väl specificerade offerter som tas fram i vårt webbaserade offertverktyg. All kommunikation med slutkunden sker via vår  egen portal och offerterna godkänns digitalt, allt för att vi ska kunna jobba så effektivt och seriöst som möjligt.

Vi ser helst att du har erfarenhet och kunskap från byggsektorn, men framför allt vill vi hitta personer som är dedikerade sin uppgift och som kan se vilka möjligheter vi har att erbjuda  samt förmågan att ta till vara på dem!

Säljuppdraget är provisionsbaserat där provisionen redan från start är högt satt och en duktig  och driven säljare kommer inte ha några problem att tjäna tillräckligt på en heltidstjänst för att  kunna leva gott, men vi är även intresserade av dig som vill jobba för oss på deltid. 

Så vill du ha friheten att arbeta som en självgående säljare med ett säljkoncept som fungerar och genererar affärer från dag ett? Skicka då in ditt CV tillsammans med en motivering varför just du är den som vi ska satsa på!

Självgående säljare med hantverksbakgrund

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb