teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rejlers söker både seniora projektörer med lång erfarenhet som kan gå in i mentorskap men även personer med kortare erfarenhet som vill kompetensutvecklas. Ambitionen är hög och riktar sig mot att ha en bred bas och stort utbud som bl.a. består av rojektledning, byggledning, teknikstöd, upphandlingsstöd, entreprenad- och konsultjuridiskt stöd, godkännandeprocessen mm.

Du tycker om att arbeta i projektform i en affärsdrivande och målstyrd verksamhet. Du har intresse för utveckling av både den egna kompetensen och teknikområdet.

Rejlers erbjuder mycket goda villkor i en anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande. Som medarbetare hos Rejlers behöver du vara en person som har lätt för att skapa goda relationer till både kunder och kollegor. Du är strukturerad, flexibel och gillar att arbeta med stora och små projekt med bibehållet kundfokus. Du har förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Vi tycker det är självklart att du kan stå för Rejlers värdeord Pålitlig - Framgångsrik - Personlig - Hälsosam.

Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter att varje medarbetare utvecklas, både individuellt och professionellt. Rejlers arbetar för en jämnare könsfördelning samt en breddning av sammansättningen ibland medarbetarna ur ett kulturellt och etniskt perspektiv.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 100 experter som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi fortsätter att växa snabbt och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2015 omsatte Rejlers 1,9 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm.

Signalprojektör inom Järnväg

Företag Rejlers
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb