teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ENERCON Energy Converter AB söker nu en serviceelektriker till vår drift- och underhållsavdelning med placering på servicestationen i Sölvesborg. Vår avdelning består av ca 120 servicetekniker i hela landet utspridda på 16 servicestationer varav 4 servicetekniker utgår från Sölvesborg.

Företagspresentation

Jorden har obegränsade resurser av sol, vind och vatten. Det är en av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter att ta till vara dessa resurser i stor skala och vi har antagit denna utmaning. ENERCON är ett av de ledande vindkraftsföretagen i världen. Motiverad personal och kunder har bidragit till ENERCONs globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i 36 länder. I Malmö finns vårt svenska Huvudkontor.

Tjänstebeskrivning

I tjänsten som serviceelektriker på ENERCON kommer du tillsammans med din kollega utföra service och underhåll på ENERCONs vindkraftverk runt om i hela Sölvesborgsområdet. Vindkraftverken i detta distrikt finns mellan Karlskrona och Kristianstad. Arbetet sker ute på fält i varierande väderförhållanden och innefattar planerat underhåll och akut felavhjälpning på våra vindkraftverk, både elektriskt och mekaniskt. I tjänsten krävs även administrativt arbete i form av sökning i system och rapportering. Du kommer att få utbildning av ENERCON i början av din anställning. Det krävs dock att du har en bredd som elektriker och erfarenheter som kan ligga till grund för att lära en helt ny bransch.

Kvalifikationer

Vi tror att du har några års erfarenhet som industrielektriker/serviceelektriker. Har du dessutom erfarenhet från industrin och arbete med elektriskt underhåll samt felavhjälpning på maskiner är det en fördel.
- Goda kunskaper i både svenska och engelska.
- God fysik och förmåga att arbeta på höga höjder. Mast- och stolpintyg krävs vilket innebär ett godkänt belastnings-EKG samt läkarundersökning.
- Arbetstiden är 7-16 samt beredskap en gång per månad. Flexibilitet krävs kring arbetstider då vissa dagar kan bli längre än planerat.
- B- körkort.

Egenskaper

Hos oss på ENERCON är det viktigt att du som person har en hög problemlösningsförmåga, servicekänsla samt flexibilitet. Du är självgående, har mycket god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och brinner för att arbeta med människor och teknik.
Vad lockar i tjänsten?
Är du elektriker med några års erfarenhet och som är nyfiken på en ny bransch är detta en spännande möjlighet. Hos oss på ENERCON får du möjlighet att arbeta med en spännande och intressant produkt där teknologi, hållbarhet och innovation ligger i framkant. Arbetet är rörligt och du får stort ansvar och frihet att styra din arbetsdag.

Ansökan

Vi på ENERCON arbetar för ökad mångfald på våra arbetsplatser och ser därför gärna kvinnliga sökande och sökande med annan etnisk bakgrund än svensk.

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Intervjuer är planerade att genomföras i Augusti - vecka 33-34.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Daniel Hilvardén eller Johanna Herrlander, +46 (0) 40 611 07 70 på TEMP-TEAM.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Johanna Herrlander 040-611 07 65 Daniel Hilvardén 040-611 07 68

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sölvesborg

Serviceelektriker till ENERCON i Sölvesborg

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb