teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om jobbet

ÅF i Malmö söker en erfaren processingenjör med gedigna kunskaper inom pulverhantering. Vi är idag involverade i ett flertal Livs- och Läkemedelsprojekt i hela Sverige, Danmark, Norge och även i Asien och vi ser stora möjligheter till fortsatt expansion framför allt i Norden. Ditt arbete som pulverspecialist kommer primärt vara projektering, processdesign, teknisk projektledning och idrifttagning av pulveranläggningar till livs- och läkemedelsindustrin. Vi jobbar både in-house med projekten men också ute hos kund så resor är en naturlig del av jobbet. ÅF Food & Pharma har en huvudinriktning mot livs- och läkemedelsindustrin i Skandinavien. Basen för ÅF Food & Pharmas pulverkompetens är i Malmö och du kommer att arbeta med kollegor med stor branscherfarenhet.

Vem är du?

Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Vi tror att du har: En utbildning som högskoleingenjör eller likvärdigt, flera års relevant erfarenhet (exempelvis från livsmedels-, läkemedels- eller kemi branschen), hög social kompetens, entreprenörsanda, är flexibel och serviceinriktad. Vi tror att du är ett etablerat namn i branschen med gott renommé och har väl etablerade kontakter bland kunder och leverantörer.

Vi erbjuder 

Vi erbjuder en möjlighet att vara en del av ÅF Food & Pharmas satsning för att växa som leverantör av tekniska lösningar för pulverprocesser inom Food & Pharma. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig spännande projekt på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald. Meriterande är det om du har: Erfarenhet från design och projektering av processystem och flöden för hantering av pulver och granulat. Kunskap i att dimensionera system för transport, dosering, silo, utmatning mm. Kunskap i att använda CAD system för att rita flödesdiagram och installationsritningar i 2D och 3D.  

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.   

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.

ÅF – Innovation by experience. 

Kontaktuppgifter för frågor 

Anders Bengtsson +46105055006

Senior processingenjör med pulverkompetens

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb