teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetsbeskrivning 
Vi har funnit i Sverige sedan 1980. Vårt huvudkontor, serviceavdelning och lager finns i Strängnäs och vi är idag 27 medarbetare. Aerfast AB är sedan 2002 en del av Van Aerden Industrigrupp och består av ett antal olika företag i 13 länder i Europa samt en exportavdelning med affärsverksamhet som finns i mer än 70 länder och täcker fem kontinenter. I Sverige står vi för distributionen av flertalet ledande varumärken inom olika affärsområden. 

Arbetsuppgifter 
Som säljare på Aerfast AB besöker du återförsäljare, uthyrare och industrikunder och presenterar samt säljer våra infästningsprodukter genom uppsökande försäljning, säljmöten, produktdemonstrationer med mera. För att lyckas i rollen som säljare på Aerfast AB bör du vara en förtroendeingivande entreprenör med gott affärssinne. Sista ansökningsdag 2016-08-28. 

Utbildning/Erfarenhet 
Din profil. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, inte ett krav men en fördel med erfarenhet från byggindustrin. En god organisationsförmåga, ett strukturerat sätt att arbeta och en positiv och drivande personlighet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är bekväm med att ta kontakt med beslutsfattare.

Körkort

B

Varaktighet, arbetstid

Visstidsanställning 3 - 6 månader

Heltid

Provanställning

Lön

Fast och rörlig lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2016-10-30

Ange referens: Säljare i Småland

Kontaktpersoner
Försäljningschef
Stefan Fredriksson
073-3100320

Säljare i Småland

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb