teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SÖKES TILL REGION NORD

Peab Asfalt AB - ett dotterbolag inom Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla våra verksamheter inom Peab Asfalt och Swerock i region Nord. Detta gör du tillsammans med avdelningscheferna i din region men du förväntas också vara med och bidra till utvecklingen i hela våra bolag då du sitter med i företagens gemensamma ledningsgrupp.

Din roll som regionchef innebär ett övergripande ansvar för verksamhetsområde Peab Asfalt och Swerock i vår norra region. Du rapporterar direkt till bolagets VD. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a

Ansvar för ekonomi, kvalité, miljö och arbetsmiljö
Utveckla segmenten asfalt, grus och berg, fabriksbetong, transport och maskin samt recycling inom regionen
Resultat- och personalansvar
Planering och genomförande av kund- och marknadsaktiviteter
Att kunna arbeta både strategiskt och operativt är nödvändigt i denna roll. Du är en god ledare och förhandlare och har god förmåga att hitta kreativa lösningar. Du besitter en kombination av relevant högskoleutbildning, branscherfarenhet och ledarskap som har gjort dig framgångsrik i yrkeslivet. Som person har du hög integritet, kommunikativ förmåga och du inger förtroende. Du har en positiv livssyn och du sporras av att hitta helhetslösningar till våra nuvarande och kommande kunder och därför är du en god representant för Peab.

I tjänsten förekommer resor inom Sverige och Norden. Tjänsten är en heltidsanställning där placeringen kan vara Sundsvall, Luleå eller däremellan.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Advice Executive Search, kontaktpersonerna ser du till höger.

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Göran Fieber för Advice
070-836 41 71

Linda Wirström för Advice
070-207 80 70

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2016-10-10

Logga

Regionchef Peab Asfalt och Swerock

Företag Peab Asfalt AB
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb