teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om Thule Group

Thule Group är världsledande på produkter som gör det enkelt för människor att transportera allt de bryr sig om säkert och med stil, bland annat cykelhållare, takräcken och takboxar, väskor och ryggsäckar, barnrelaterade produkter som cykelbarnstolar och multifunktionella barnvagnar. Vårt motto, ”Active Life, Simplified.” fångar ambitionen i hur vi utvecklar produkter för att de som köper dem ska kunna leva ett aktivt liv lite enklare, hur vi som medarbetare vill leva våra egna liv och vilken känsla vi vill att våra kunder ska ha när de gör affärer med oss.

Thule Group har cirka 2200 anställda vid 10 produktionsanläggningar och mer ä n 35 försäljningskontor över hela världen. Försäljningen uppgick 2014 till 4,7 miljarder SEK. För mer information, besökwww.thulegroup.com.

Thule Sweden AB har sitt säte i Hillerstorp och utvecklar, tillverkar och distribuerar takräcken, skidhållare, cykelhållare mm.

Till vår teknikavdelning söker vi en duktig, noggrann och kvalitetsmedveten Prototyptekniker. I din roll som Prototyptekniker kommer du att arbeta med prototyptillverkning i nära samarbete med vår utvecklingsavdelning.  Du som söker är en tekniskt intresserad person som är noggrann och kreativ samt tycker om att jobba med händerna.

Du bör ha verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande kompetens, samt 2-3 års erfarenhet från  liknande arbete. Kunskaper inom Cad/Cam ,CNC-fräsning och plast tillverkning är meriterande.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och jobbar lika bra enskilt som i grupp. Du har en ödmjuk hållning, samt är lugn och metodisk i ditt arbetssätt, men saknar ändå inte förmåga till att ta egna initiativ och ta för dig när möjligheter dyker upp. Du är framåt och inte rädd för att dela med dig av kunskap och information till dina medarbetare.

Thule Group är ett starkt värderingsstyrt företag. Vi önskar att våra medarbetare ska kunna identifiera sig med vårt motto Active Life -Simplified. För oss innebär det att du är nyfiken, tycker om att anta utmaningar och att du lever ett aktivt liv.

För information om tjänsten kontaktar du Prototype Manager Patrik Mauritzson på 0370-25663, Observera att rekrytering sker löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 1 juni 2016.

Prototyptekniker

Företag Thule Group
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb