teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

A Teknik är en koncern som fokuserar på avancerad mekanisk tillverkning och består av fyra bolag med verksamheterna lokaliserade i Trollhättan, Ödeshög, Borås, Kolbäck och Robertsfors.  Koncernen omsätter ca 250 miljoner kronor med ca 170 medarbetare. www.ateknik.se.

Produktionsledare

till A Teknik Alugjut AB i Borås och A Teknik Ödeshög AB

Vi söker nu två produktionsledare med ansvar för varsin verkstad inom koncernen. Den ena i Ödeshög som del i A Teknik Ödeshög AB och den andra i Borås som del i A Teknik Alugjut AB. Båda verkstäderna har stort bearbetningsfokus med inslag av montering.

Dina uppgifter: Du ansvarar för att leda, planera samt ständigt utveckla och förbättra din verksamhet, organisation och produktion med fokus på kapacitet, kompetens, arbetsmiljö, kvalitet produktivitet, och leverans. Du är en medlem i bolagets ledningsgrupp. Ditt ansvarområde är en av två verkstäder. Laget du leder består av ca ett 25 medarbetare som mestadels arbetar i 2-skift. Att leda verksamheten mot uppsatta mål, dagligen och på lång sikt genom medarbetarna är centralt i din roll.

Din bakgrund: Du har teknisk utbildning och erfarenhet av produktion inom verkstadsindustri. Detta har gett dig erfarenhet och kunskap inom förbättringsarbete, moderna principer för produktion (Lean) och produktionsteknik samt fallenhet för struktur, ordning och reda samt ledarskap.

För mer information avseende någon av tjänsterna kontaktas:

A Teknik Alugjut AB i Borås: Operativ chef, Patrik Carlsson, 033-555 53 69

A Teknik Ödeshög AB kontakta: Operativ chef, Peter Öberg, 0144-79 70 24

Produktionsledare

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb