Lediga jobb: Sörman Information AB

Lediga tjänster

Sörman Information & Media AB är en ledande leverantör av tekniska informationslösningar och tjänster inom PLM (Product Lifecycle Management) för avancerade produkter och system. Vi har sedan 1966 utvecklat informationsförsörjningsområdet tillsammans med ledande kunder inom det svenska försvaret samt svensk och internationell industri.

Vårt erbjudande baseras på:

ett brett utbud av tjänster omfattande hela den tekniska informationsförsörjnings-processen, såsom analyser, strukturering, skapande och styrning av processen för eftermarknadsinformation, för komplexa produkter och system;
ett komplett systemerbjudande som ger ett integrerat systemstöd för hela informationsprocessen från konstruktion och utveckling till service och eftermarknad;
spetsteknologiska lösningar och tjänster som stöder diagnostik och underhållsmässighet under produktens eller systemets utvecklingsprocess; och
funktionsåtagande, eller BPO (Business Process Outsourcing),där SI&M tar fullt ansvar för processen och erbjuder kunderna garanterade besparingar genom en kombination av tjänster och system.
Företagets tjänsteerbjudande till PLM-marknaden baseras på bred och djup kompetens inom analys, diagnostik och informationsförsörjning samt en djup verksamhetskunskap inom utvalda marknadssegment

Våra huvudsakliga kunder återfinns inom Försvarsmakten och internationell industri. Vi har ca 260 medarbetare i Växjö, Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Karlstad, Linköping och Heidenheim (Tyskland).

Vår förmåga att attrahera, utveckla och behålla kvalificerade medarbetare är nyckeln till företagets framgång.

Arbetsklimatet i vårt företag skall ge möjlighet till ständig utveckling för alla medarbetare. Förändringar ser vi som utmanande och utvecklande. Viljan att ta ansvar skall vara utmärkande för våra medarbetare.

Vår vardag skall präglas av utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter, engagemang, ansvarstagande, ömsesidig respekt och ett gott ledarskap.

Förutom de för tillfället utannonserade tjänster du hittar under rubriken "Lediga jobb". söker vi alltid duktiga medarbetare inom ett antal viktiga områden i vår verksamhet.

Arbetsgivare

Sörman Information AB

Sörman Information AB

Plats

  • - Sverige

Aktuella jobbannonser

Tipsa dina vänner