teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om jobbet

Vår samhällsbyggnadsenhet består idag av ca 900 medarbetare. Vi har såväl erfarna som yngre konsulter och uppdragen, som varierar i storlek och omfattning, spänner från förstudier och projektering till omfattande och komplexa totallösningar. Vi har ett nära och givande samarbete med andra delar inom ÅF, vilket genererar kraftfulla och spännande åtaganden.

Vi söker nu en Mätningsingenjör/Teknisk Lantmätare till vårt kontor i Göteborg

Hos oss kommer du att bli en viktig kugge i vår satsning att befästa och utveckla vår position på marknaden. Vi är en verksamhet där kompetens högprioriteras och där erfarenhetsåterföring från äldre till yngre medarbetare står i fokus.

ÅF:s enorma kompetensbredd skapar förutsättningar för dig som mätningsingenjör att få arbeta i mycket varierande projekt inom infrastruktur, bygg och anläggning. Ofta i nära samarbete med entreprenörer.

ÅF har en väl organiserad tekniksamordning som bygger på tanken att kompetenser inom samma teknikområde utvecklas bäst om man arbetar tillsammans i projekt oavsett var i landet man finns. Vi ser tekniksamordningen som en framgångsfaktor som innebär en optimering av kompetenssammansättningen i projekten och därigenom bidrar till en effektiv erfarenhetsåterföring.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas inom ditt yrke. Du är mätningsingenjör eller teknisk lantmätare. Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet av arbete som mätningsingenjör. Vidare ser vi gärna att du har behörighet klass 1 från Trafikverket.

Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt och du har erfarenhet av att upprätta goda kundrelationer. Du är noggrann, serviceinriktad och van att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ger möjligheter till att skapa den arbetssituation och de arbetsuppgifter som passar dig bäst.

Vi erbjuder 

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. 

Om företaget 

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience. 

Kontaktuppgifter för frågor 

Gruppchef Peter Almén

010-505 08 85

Rekryteringsansvarig Emma Rydberg

emma.rydberg@afconsult.com

Mätningsingenjör till ÅF Göteborg

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb