teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Lageransvarig hos Bafab arbetar du i deras lager om 2000 m² i Södertälje. Du är ansvarig för driften av lagret vilket omfattar in- och utleveranser, sortering och organisering, montering av möbler, orderansvar för utgående beställningar. Det är viktigt att du är ordningssam då du även kommer att arbeta med att utveckla rutiner och processer på lagret. Du kommer att vara ensamt ansvarig för lagret men tillsammans med bolagets montörer kommer du att samordna och delegera arbetsfördelningen vid större leveranser.

Vem är du?
Vi får dagligen in stora mängder möbler, därför är det viktigt att du kan organisera och strukturera ditt arbete. För att lyckas i rollen krävs att du har minst 2-3 års erfarenhet från arbetsledande befattning inom logistik/lager. Krav för tjänsten är även B-körkort och truckkort samt goda datorkunskaper. Det är viktigt att du talar och skriver svenska obehindrat

Då du själv kommer att utveckla processer och rutiner på lagret söker vi dig som är självständig, driven och har en god fysik, För att passa in hos Bafab bör du även vara prestigelös, serviceinriktad, ung i sinnet och utåtriktad. Då du kommer att arbeta mycket med montering av möbler söker vi dig som har tidigare erfarenhet av montering av i första hand företagsmöbler.

Du erbjuds
Bafab erbjuder en arbetsmiljö med kvalité i arbetet och kul på jobbet. Alla brinner för att skapa en dynamik och trevnad med det vi gör men framförallt så har vi massor av energi och värme.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Thomas Eklöf via mail: thomas.eklof@jurekbemanning.se
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurekbemanning.se. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Om företaget
Bafab erbjuder inte bara nya och begagnade kontorsmöbellösningar. Vi erbjuder ett helt nytt sätt att tänka när det gäller att förena ergonomi och design med prisvärda och miljövänliga arbetsplatser. Genom att vi köper, säljer och köper tillbaka begagnade möbler bildar vi tillsammans med våra kunder ett naturligt kretslopp som är hållbart och långsiktigt för miljön. Möbler som till slut gjort sitt demonteras, källsorteras och omhändertas på bästa miljömässiga sätt. Oavsett om det handlar om nytt eller begagnat så ska våra kunder alltid känna att de får det bästa på marknaden. Vi har allt ifrån mindre kända designers till exklusiva märkeskontorsmöbler från Arne Jacobsen, Bruno Matthsson och Carl Malmsten. Ergonomi och kvalitet i harmoni med priset är alltid viktigt för oss. Vårt mål är lika enkelt som vår slogan. Som nytänkande innovatör inom möbelindustrin vill vi få svenska företag att tänka i nya banor. Att tänka på miljön och sin ekonomi utan att tumma på kvaliteten och designen.

Start:
Enligt ök.

Lön:
Enligt ök.

Sista ansökningsdag
Tjänsten kommer att tillsättas löpande.

Märk din ansökan med TeknikJobb.se

Lageransvarig rekryteras till Bafab

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb