teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Laboratorieingenjörer, Recipharm Stockholm AB

Dotterbolaget Recipharm Stockholm AB söker Laboratorieingenjörer till vårt kvalitetskontrollaboratorium, QC i Årsta. QC ansvarar för analys av läkemedelsråvaror och färdiga produkter.

Arbetsuppgifterna består i att utföra kemiska analyser av råvaror och produkter enligt fastställda specifikationer och metoder samt rapportera i LIMS. Du ska planera det egna arbetet samt delta i avdelningens förbättringsarbete.

Vi söker personer med följande kvalifikationer:

  • Högskoleutbildning 120 poäng inom kemi, alternativt gymnasiekompetens med lång erfarenhet från QC-lab.
  • Erfarenhet från GMP- reglerad laboratorieverksamhet med dokumenterade GMP-kunskaper
  • Erfarenhet från HPLC- analyser och farmakopémetoder är meriterande
  • Erfarenhet från arbete med LIMS är meriterande
  • God erfarenhet av att arbeta i Word och Excel

Som person är du kvalitetsmedveten och arbetar metodiskt och noggrant. Du bör ha en hög grad av servicenivå och gilla att arbeta i en målstyrd verksamhet. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, flexibel och har god kommunikativ förmåga med ett internkundsperspektiv.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde så snart som möjligt. Urvalet görs löpande och vi vill ha din ansökan senast 2016-09-02.

Vill du veta mer om arbetsuppgifterna kontakta gruppchef Marcus Ismail, frågor om rekryteringsprocessen besvaras av HR- avdelningen, Anna Jegnell. Facklig företrädare för Unionen är Eva Nielsen och för Akademikerklubben Elin Casselbrant och Stina Lisjö. Samtliga nås på telefon 08-602 52 00.

Ansök genom att registrera dig via nedanstående länk. Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-mail. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 3 500 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 5,0 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Jordbro, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.

Laboratorieingenjörer

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb