teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om jobbet

ÅFs Mekanikavdelning i Luleå söker nu juniora maskiningenjörer som kan jobba i uppdrag under sommaren och hösten 2017, med chans till förlängning.

Du har möjligheter att dela med dig av dina kunskaper samt få tillgång till ett internt nätverk med bred kompetens. Dina arbetsuppgifter kan t.ex. innefatta att: Ta fram konstruktioner och tillverkningsunderlag, arbeta med problemlösning och beräkning, representera ÅF på ett bra sätt.

Placering för tjänsten är i Luleå. Resor för våra kunders räkning och stationering på uppdrag utanför detta område kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller är i slutet av din utbildning. Vi ser att du gått Maskinteknik, Teknisk Design eller liknande ingenjörsutbildning. Du har CAD-kunskaper och har jobbat i exempelvis NX, CATIA och/eller Inventor. Vi ser gärna att du är flexibel, engagerad, stresstålig och lyhörd.

Vi erbjuder

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri och vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer lära av dig.

Här finns goda utvecklingsmöjligheter hos en nytänkande arbetsgivare med lång erfarenhet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där det finns utrymme för teknikutveckling och sociala aktiviteter.

Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan så snart du kan.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Josefine M Pettersson, sektionschef Mekanik Luleå
010-505 05 26

Juniora Maskiningenjörer

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb