teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Exova Metech AB söker till vår enhet i Eslöv MÄT- OCH KALIBRERINGSTEKNIKER

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Exova Metech AB söker till vår enhet i Eslöv MÄT- OCH KALIBRERINGSTEKNIKER

Exova METECH är en ledande obunden fullserviceleverantör av mätteknik och kalibreringstjänster inom många olika industrisektorer. Våra kunder finns inom flygindustri, försvar, life science, telekom, energi, elektronik samt fordons- och verkstadsindustri. Med huvudkontor i Linköping har vi 390 anställda i 8 länder. Exova METECH ingår i Exova-koncernen med 3500 medarbetare i 24 länder.

Exova Metech AB söker till vår enhet i Eslöv

MÄT- OCH KALIBRERINGSTEKNIKER

Exova Metech utför kalibrering och service på all typ av mätutrustning såsom mekanisk, optisk, elektrisk, hög och lågfrekvent, temperatur, medicinteknisk med flera.

I din roll ingår att arbeta ute hos kund som konsult och i vår egen verksamhet i Eslöv.  Du kommer att arbeta med kalibrering och service av mätutrustningar inom elektronik, tryck temperatur och längd. Mätutrustningarna används i kundens produktion vilket kräver hög tillgänglighet, det innebär att vi i vårt serviceupplägg eftersträvar ett så kort driftstopp hos kunden som möjligt. Du kommer i ditt arbete  vara delaktig i enhetens planering av serviceuppdragen.
Tjänsten innebära resor främst i regionen men även inom Sverige.

Du har en teknisk gymnasial bakgrund med inriktning mot elektronik, tillsammans med ett brinnande intresse och nyfikenhet för tekniken. Programmeringskunskaper är meriterande. Du bör också ha en hög känsla för service. Då arbetsuppgifterna är omväxlande ser vi gärna en person som tar ansvar och är noggrann, är engagerad och har ett affärsmässigt tänk.

Vi förutsätter också att du har kunskaper i engelska, i tal och skrift samt innehar körkort för bil.

Vill du veta mer, ring avdelningschef Jens Bergendorff, 0723-916218. Du kan även kontakta HR chef Kristina Wiberg, tfn 0705-75 60 06.

Facklig kontakt person är Thomas Bomgren, Unionen, 0734-181226

Märk ansökan med ref Mät- och kalibreringstekniker/Eslöv. Sista ansökningsdag är 2oktober 2016.

Dela detta jobb

Exova Metech AB söker till vår enhet i Eslöv MÄT- OCH KALIBRERINGSTEKNIKER

Element Metech AB