teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

About the company

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Responsibility

Om företaget
Expancel är en affärsverksamhet inom AkzoNobel Pulp & Performance Chemicals och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har produktionsanläggningar i USA och Kina, samt säljkontor i Tyskland, Holland, Polen, Italien, Ryssland och Brasilien. På övriga marknader distribueras produkten via agenter. Totalt exporteras 99 % av produktionen. Produkten används huvudsakligen i tillverkande industri som tillsatskemikalie. Betydande applikationsområden är inom tryckfärg, sprängämnen, polymer- och färgindustrierna.

Om avdelningen  Expancel Supply Chain är uppdelat i två grupper, där den ena hanterar produktionsplanering/inköp, både lokalt och globalt, och den andra utlastning och magasin. Då vi står inför en pensionsavgång så söker vi nu en vass produktionsplanerare som älskar att vinna tillsammans!
 
Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Som produktionsplanerare ansvarar du för att på effektivast möjliga sätt planera valda produktionsavsnitt. Kvaliteten på det som produceras följs dagligen upp och produktionsplanen justeras efter rådande förutsättningar. B-vara samordnas tillsammans med Marknad. Inom avdelningen hanteras även inköpsorder för direktmaterial.
Vi har MTS och MTO och du ansvarar för att upprätthålla dina nivåer och säkerställa en hög leveransförmåga.
 
Inom Expancel Supply Chain jobbar vi med projekt och uppdrag enligt Pulsmetoden för Lean Produktutveckling, och du blir själv samordnare för projekt inom ansvarsområdet. Som produktionsplanerare fungerar du som s töd åt ekonomiavdelningen vid frågor och utredningar kring differenser i produktionskostnader, lagervärdering och liknande.
 
Vi har en passion för att vara bäst, och ställer höga krav på att alla uppfyller sina åtaganden.
Du rapporterar månadsvis status för lager, leverans och produktion och ser dagligen till att vårt affärssystem är korrekt uppdaterat inom ditt ansvarsområde.

Job requirements / Candidate profile

Du har god erfarenhet av produktionsplanering från industri och har jobbat i ett större affärssystem eller planeringsverktyg. Genom ditt tidigare arbete har du fått en förståelse för hela supply chain och förstår hur man sätter kunden i fokus men samtidigt bibehåller en effektiv produktion.
För att fungera väl i arbetet bör du ha egenskaper som lyhördhet för interna och externa kunders behov samt god förmåga att kommunicera med ett serviceinriktat förhållningssätt. Det krävs ett strukturerat arbetssätt och förmåga att ha en helhetssyn.
 
Vidare önskar vi att du är effektiv, noggrann, flexibel och målfokuserad samt tvekar inte att ta de kontakter som krävs för att driva uppdrag och projekt framåt. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna i kombination med rätt erfarenhet.
 
Vad kan Akzo Nobel erbjuda dig?
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.
Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen. 

Ytterligare information
Tjänster är tillsvidare och på heltid, placerad i Stockvik. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att Anna Gradin, Supply Chain Manager på tel.nr. 070-1800570 eller Maria Myrén, Talent Resourcing Partner på tel.nr 0768-209766.
 
För fackliga frågor kontakta:
Sveriges Ingenjörer, Carl Nordlander +46 60 13 42 25
Unionen: Eva Stenberg +46 60 13 41 90
 
”Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriska drogtest vid nyanställning av personal.”
 
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag då vi valt våra rekryteringskanaler.

Erfaren Produktionsplanerare

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb