teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Samhällsbyggnadsfrågorna återfinns i Linköpings kommun på Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi är en modern organisation som möjliggör att Linköping utvecklas konkurrenskraftigt, med intressant och berörande stadsbyggnad samt med långsiktig hållbarhet. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med verksamheter och medarbetare som arbetar inom olika delar av samhällsbyggnadsprocessen.

Om arbetsplatsen

På Bygglovskontoret jobbar 25 glada medarbetare som är bygglovsingenjörer, bygglovshandläggare, bygglovsarkitekter och bygginspektörer. Kontoret har nyligen vunnit ett pris för vårt systematiska arbetssätt för att skapa en god arbetsplats där varje medarbetare känner arbetsglädje och stolthet, och har inflytande och möjlighet att utvecklas.

Arbetsbeskrivning

Vid bygglovskontoret handläggs i första hand ärenden som gäller bygglov och anmälan enligt plan- och bygglagen samt bostadsanpassning. Som bygglovsingenjör/bygglovshandläggare kommer du att handlägga bygglov, förhandsbesked, tillsynsärenden och strandskyddsdispenser.

Du ansvarar för att fatta självständiga beslut i enlighet med delegation eller bereda och föredra ärenden i bygg- och miljönämnden. Du ger råd och information till allmänhet, konsulter och exploatörer. Tillsammans med övriga inom förvaltningen verkar du för en god medborgarservicen och bidrar till att utveckla kontorets digitala arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning med husbyggnadsinriktning, arkitektutbildning, bebyggelseantikvarisk utbildning eller har annan utbildning som av oss bedöms likvärdig.

Du ska ha god kunskap om och intresse för gestaltningsfrågor och kunna bedöma byggnaders yttre utformning utifrån arkitektonisk, kulturhistorisk och miljömässig synpunkt. Du bör också ha god kännedom om plan- och bygglagstiftningen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete och att du har intresse för IT-tekniska frågor så att du kan bidra till att förbättra våra processer och digitala system. Vidare krävs att du har körkort, då det i tjänsten förekommer en del resor.

Då arbetet innebär många kontaktytor är det viktigt att du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt och att du tycker om att samarbeta med andra och är serviceinriktad. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift. Du är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete.

Om du gillar att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar så är det här jobbet för dig!

Om Linköpings kommun
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! 
För mer information: www.linkoping.se
För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta.
Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig!

Övrigt
För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med MyNetwork. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).
Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant.
Linköpings kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningens omfattning: Heltid
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad: 100%

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer: 2016/913
Sista ansökningsdatum: 2016-06-04

Kontaktpersoner

Thorsten Hampusson, Bygglovschef
013-206280

Fackliga representanter:

Per-Arne Friberg - SACO
013-20 65 63

Ann-Christin Karlsson - Vision
013-20 60 85

Bygglovsingenjör/bygglovshandläggare

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb