teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Diarienr: GSN-2015-0701
Arbetsplats: Bygglovsenheten
Förvaltning: Stadsbyggnadsförvaltningen
Publicerad: 2015-03-27
 2015-04-20

Arbetsplatsbeskrivning

Uppsala har en av Sveriges snabbast växande bostads- och arbetsmarknader där bygglovsenheten spelar en central roll i stadens förmåga att växa. Vi siktar mot 350 000 invånare till år 2050 och gör därför en omfattande satsning på att rekrytera fler medarbetare till Stadsbyggnadsförvaltningen. Hos oss arbetar du i händelsernas centrum, med stadens bästa pendlarläge precis intill centralstationen i Uppsala- 38 minuter från Stockholm.

Du kommer att vara placerad på Sveriges bästa bygglovsenhet som idag består av drygt 45 medarbetare. Bygglovsenheten handlägger drygt 2 500 bygglovsärenden per år. Enheten är nu i behov av förstärkning som en effekt av en ökande ärendemängd och högre ställda servicekrav.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med att ge god service till våra medborgare och företag. I rollen som bygglovsarkitekt/bygglovshandläggare sätter du kunden i fokus genom ett kundstödjande förhållningssätt.

Som bygglovsarkitekt/bygglovshandläggare matchar vi dina arbetsuppgifter mot de kunskaper och förmågor som du har med dig och våra överenskommelser kring din utveckling. Vi har ett gemensamt ansvar för att uppnå våra mål och arbetar aktivt med att stödja varandra i de uppgifter som tilldelas oss.

Vi handlägger en bred variation av ärenden, från kompletterande åtgärder till villor på landsbygden och större stadsbyggnadsprojekt.

Vi vill att du förbereder en presentation som visar hur du med dina kunskaper och kvalifikationer kan bidra till de arbetsuppgifter som vi gemensamt ska lösa. Vi vill också att du beskriver hur just du kan bidra till en god service för våra medborgare och företag.

Kvalifikationer

Du har adekvat utbildning inom området vilket innebär att du är utbildad som arkitekt, samhällsplanerare, bygglovshandläggare eller motsvarande. Du har också erfarenhet från arbete med handläggning av ärenden enligt plan- och bygglagen och då särskilt med avseende på de ärendetyper som listas ovan.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från att handlägga lov och förhandsbesked utanför planlagt område. Vi söker också dig som kan hantera ärenden inom planlagt område.

Vi vill att du i din ansökan förhåller dig till våra värdeord som genomsyrar hela förvaltningen:
- Helhetssyn
- Professionell
- Engagerad
- Bra bemötande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du serviceinriktad, tillmötesgående och social med ett professionellt agerande. Vi ser att du är samarbetsvillig och att du arbetar bra såväl enskilt som i grupp.

Upplysningar

OBS! Vi har inför varje annonsering av en tjänst tagit beslut om var vi annonserar, vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp till alla nedanstående upplysningslämnare.

Christian Blomberg bygglovschef 018-727 45 08.
Fackliga företrädare: Sampo Hinnemo, SACO 018-727 40 58
Michael Wallden, Vision 018 -727 24 38.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80.

Anställningsvillkor

 Tillsvidare 100% Enligt överenskommelse Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Bygglovsarkitekt / Bygglovshandläggare

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb