teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsplatsbeskrivning

Har du ett intresse för förändringsarbete inom det administrativa området? Då är detta tjänsten för dig!

På stadsbyggnadsförvaltningen ritar vi tillsammans kartan för ett väl fungerande samhälle och gör Västerås till en ännu bättre stad att leva i. Vi utvecklar Västerås till en attraktiv, hållbar och konkurrenskraftig stad. Vår administrativa avdelning består av elva medarbetare som arbetar med administration inom flera olika områden. Vi söker nu förstärkning av en bygglovsadministratör.

Läs gärna mer på www.vasteras.se/stadsbyggnadsforvaltningen

Arbetsbeskrivning

Som bygglovsadministratör kommer du att tillhöra den administrativa avdelningen och ditt arbete består i huvudsak av att arbeta med administration i hela bygglovsprocessen. Det innebär exempelvis registrering av ansökningar och expediering av beslut. Vi strävar efter att ha en bred kompetens i gruppen och ha goda möjligheter att täcka upp för och stötta varandra i processerna. Det gör att du utifrån din tidigare erfarenhet och ditt intresse kan få administrativa arbetsuppgifter inom våra övriga kärnverksamheter.

Vi erbjuder dig ett arbete där du får vara med att bidra till att uppnå Stadsbyggnadsförvaltningens mål. Hos oss är det en självklarhet att vara proaktiv och vi arbetar regelbundet med utveckling, både i våra processer och i verksamheten i stort. Vi hoppas att du vill vara en del av detta!

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du en slutförd gymnasial utbildning och en eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten (till exempel utbildning inom administration, juridik). Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och har arbetat med förändrings- och utvecklingsarbete inom det administrativa området. Har du tidigare arbetat med administration kring bygglov eller har erfarenhet av administrativt arbete med inköp, kommunikation eller ekonomiadministration så är det meriterande. Likaså om du har kunskap om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet. Då dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga och administrera olika dokument har du goda kunskaper i tal och skrift i svenska samt relevant IT-kompetens.

Som person är du noggrann och anstränger du dig för att leverera lösningar. Du ser samarbete som en viktig del av ditt arbete och är tillmötesgående, lugn och tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du gillar utveckling och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Vidare tar du ansvar för din uppgift och tar hänsyn till det större perspektivet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Logga

Bygglovsadministratör till Stadsbyggnadsförvaltningen

Företag Västerås stad
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb