teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du vara med och skapa bättre samhällen? Vi är nyfikna på dig. Tillsammans kan vi skapa hållbara lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur. På Tyréns söker vi ständigt ny kunskap och har en omfattande forsknings- och utvecklingsverksamhet.

Vi tror på våra medarbetare. Hos oss får du chansen att utvecklas som konsult samtidigt som du kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, attraktiva uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

I region Mitt har vi för närvarande kontor i Linköping, Norrköping, Örebro, Västerås, Uppsala, Gävle, Järvsö och Borlänge med ambitionen att det närmaste året etablera oss med full kraft i Mälardalen. Vårt mål är att bli 100 medarbetare rikare och söker därför dig som är nyfiken, positiv och kunskapsdriven.

Tyréns är framgångsrika på marknaden och vi behöver förstärka vår organisation inom broteknikområdet. Idag är vi ca 45 personer som arbetar med broteknik på Tyréns.

Vi söker en broinspektör som är allround. Inspektionssäsongen är huvudsakligen under det varma halvåret och därför vill vi gärna att du har en bred bas inom brounderhållssidan. Vi vill att du i dina uppdrag är självgående men också att du klarar av att gå in o stötta i andra större broprojekt antingen som konstruktör eller projektör. Vi ser gärna att du kombinerat dina kunskaper så att du vet vad en bärighetsutredning eller en klassningsberäkning är och klarar av att vara delaktig i liknande uppdrag. Vi vill också att du ska hjälpa till att bygga upp avdelningen. Med din kompetens bör det vara möjligt att snabbt addera på yngre inspektörer runt de uppdrag som du håller i. 

Placeringsorten är flexibel inom regionen. Vi är vana att arbeta i en utspridd organisation med kompetenta engagerade medarbetare.

Vi siktar mot att bli Sveriges mest efterfrågade och kompetenta brokonsult. Hoppas du ser lika många möjligheter som vi gör!

Vill du veta mer?
Kontakta avdelningschef Henrik Garbrielsson, 010 452 20 38, henrik.garbrielsson@tyrens.se

Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti 2015. Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. Våra medarbetare skapar lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur för en hållbar samhällsutveckling.

Tyréns har sedan starten 1942 utvecklats till en koncern med drygt 1 500 medarbetare med kontor runtom i landet. I London finns det delägda företaget AKT II och dotterbolaget Tyréns UK. Utöver det har Tyréns dotterbolagen HaCaFrø i Danmark och Tari i Estland. Tyréns är stiftelseägt och drivande inom forskning och utveckling. Vi har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Broinspektör

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb