Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Rollen hos oss
I rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden april tom december, resterande tid ägnas åt underhåll.
Under säsong förekommer varierande arbetstider.

Dina erfarenheter
Du har gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Reparations och svetskunskaper liksom förarbevis för hjullastare meriternade. För att klara av arbetet så måste man behärska svenska i tal och skrift.

Dina egenskaper
Som person är du serviceinriktad, plikttrogen, självständig och utåtriktad. Du förstår vikten av att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du är flexibel och stresstålig.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Riksten söder om Stockholm. B-körkort krävs för anställning och tillgång till egen bil är en fördel.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att at kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheteri en spännande arbetsmiljö.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta  Ulf Norgren, tfn 0706-41 14 48. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, sista ansökningsdatum är 31 augusti 2017.

Välkommen med din ansökan!