Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns specialistenheter med teknisk kompetens inom bygg/energi/miljö och installation. Enheten har cirka 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och söker därför en uppdragsledare till vår grupp i Göteborg, med placering i Örebro och Karlstad

Dina nya utmaningar
Som Uppdragsledare konstruktör kommer du att delta/leda projekteringsuppdrag med både tekniskt och ekonomiskt ansvar. Uppdragen kan gälla bostäder och/ eller kommersiella byggnader beroende på din bakgrund och ditt intresse.  Du arbetar i hela byggprocessen från tidiga skeden med systemlösningar och innovativa kalkylunderlag fram till och med bygghandlingsprojektering. Uppdragen drivs i 3D. Beroende på uppdragets storlek varierar dina insatser från att göra "allt själv" till att fungera som utpräglad uppdragsledare. Förutom projekteringsuppdrag ingår även deltagande i utvecklingsuppdrag samt tekniskt stöd till NCCs inköps- och produktionsenheter. Du kommer främst arbete med projekt inom Örebro och Karlstad men även stötta upp i andra städer vid behov och främst då Göteborg.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som är civilingenjör med minst 5 års erfarenhet av arbete som byggkonstruktör. Du har med fördel projekteringserfarenhet i 3D (Revit eller Tekla). Som person gillar du tekniska utmaningar samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och affärsinriktad.  Rollen innebär en kombination av att arbeta självständigt och i grupp vilket du bör trivas med. Vi tror också att du har förmåga att omsätta dina erfarenheter och teoretiska kunskaper i produktionsvänliga lösningar. God tvärvetenskaplighet och förståelse för andra teknikgrenar är meriterande för tjänsten.  Arbetet innebär dagliga kontakter med många olika kundkategorier varför du måste vara en god kommunikatör.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCCs kontor i Örebro eller Karlstad där du sitter tillsammans med NCCs produktionspersonal inom NCC avdelning Örebro/Värmland.  Resor till Göteborg kan förekomma.

Kom och väx!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Specialistchef Tommy Berndtson 070-359 16 97 eller Gruppchef Caroline Wikström 070 569 52 27. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!