Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Träarbetare till Anläggning Skaraborg  

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda

NCCs verksamhet inom anläggning trä och betong expanderar. Vi på NCC ser en ökande efterfrågan på våra tjänster inom området och vill då kunna tillgodose våra kunders önskemål.

Rollen hos oss Som Träarbetare hos oss så ingår man i vår Anläggningsgrupp. I vår anläggningsverksamhet så utför vi markjobb inom VA, parker, infrastruktur projekt. Det som du kommer att jobba med är allt inom stora och små trä/ betongjobb. Du ska vara delaktig i dina och kollegornas vardagliga arbetsmiljötänk.

Dina erfarenheter Vi söker dig som har erfarenhet inom formning och övriga trä jobb.

Dina egenskaper Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då snabba beslut och ändringar påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placeringsort är inom anläggning Skaraborg men vi jobbar på en större geografi. Tjänsten innebär att vissa jobb kommer finnas på annan ort.

Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

KontaktpersonerVill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist Oscar Henriksson 070-3198422 eller projektchef Jonas Castenbrandt 076-5215127

Registrera din ansökan och CV på ncc.se/jobbapåncc/lediga jobb. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-10-01.

Välkommen med din ansökan!