Avdelning Civil East i Stockholm utför arbeten inom infrastruktur, bergtunnel, bergförstärkning och industribyggnad. Vi behöver nu förstärka vår verksamhet och vårt kompetenta team inom dessa specialistområden. Stockholmsregionen står inför väldigt stora investeringar i infrastrukturprojekt så som Förbifarten och kommunala projekt och vi ser väldigt positivt på framtiden i vår geografi och söker seniora platschefer som vill arbeta i stora Infrastrukturprojekt.

Här är dina nya utmaningar Som platschef i ett större infrastrukturprojekt leder och ansvarar du för hela eller delar av projektets planering och genomförande. Det innebär att du i ditt dagliga arbete bland annat har ansvar för kundkontakter, samordnar egna resurser och underentreprenörer och leder produktionen mot fastställda mål. Du har även operativt personalansvar samt ekonomiskt ansvar för projektet eller delar av projektet. Utmärkande för NCCs byggarbetsplatser är struktur, ordning och god tillgång till stödresurser inom kalkyl, planering, inköp, arbetsmiljö och projektering.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning eller motsvarande samt flerårig arbetslivserfarenhet som självständig platschef inom anläggningsprojekt. Du har erfarenhet från större projekt och söker nya utmaningar eller erfarenhet från mindre anläggningsprojekt. För dig som har erfarenhet från mindre anläggningsprojekt erbjuder vi möjlighet att jobba med större projekt och i en större organisation.  Du som söker har god erfarenhet av att leda medarbetare och produktion och har en förmåga att överblicka helheten samt är duktig på att planera och organisera projekt. Vi ser också att du har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta i team. Vi tror också att du aktivt månar och verkar för en god arbetsmiljö. Som person är du strukturerad, ansvarsfull och drivande. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att dina medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du behärskar Microsoft Office och uppskattar vardagliga tekniskahjälpmedel.

Vi erbjuder dig
Ett utmanande, stimulerande och meningsfullt arbete i ett dynamiskt arbetsklimat tillsammans med kompetenta kollegor där Du har stor möjlighet att vara med och påverka samt en personlig kompetensutveckling baserad på nya erfarenheter och adekvata utbildningar.

Ytterligare information
Anställningsform är tillsvidare på heltid i Storstockholmsregionen. Tjänsten kräver att du har ett B-körkort.

Ansökan Registrera din ansökan och ladda upp din CV samt ett personligt brev nedan senast den 20 augusti 2017.

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss samtal från försäljare och samarbetspartners.