På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.

Vi går in i en ny strategiperiod med stort fokus på tillväxt som innebär nya utmaningar och möjligheter för råvaruförsörjningen inom NCC Industry. Därför förstärks råvaruförsörjningen med fler råvaruhandläggare som ska säkra NCC´s råvarureserv i Stockholmsregionen.

Rollen hos oss Som råvaruhandläggare ansvarar du för arbetet med att söka miljötillstånd för NCC:s täktverksamhet där även deponier och terminaler ingår. Arbetet är självständigt med huvudansvar för en avgränsad geografi och innebär att driva tillståndsprocessen samt stödja den dagliga produktionen på anläggningarna i frågor som rör tillstånd och tillsyn inom miljöområdet. I tjänsten ingår även inventering och undersökning av nya lägen för täktverksamheten, stöd i avtalsfrågor gällande nyttjanderätter, kontrollprogram, mätningar, utvärderingar, uppföljningar mm. Till ditt stöd har du 8 mycket erfarna kollegor i Råvarugruppen och ett strukturerat arbetssätt.

Dina erfarenheter Du har naturvetenskaplig/teknisk universitets- eller högskoleutbildning inom miljövetenskap, geovetenskap, väg- och vattenbyggnad eller motsvarande och du bör ha minst 3 års arbetslivserfarenhet inom området. Det är en fördel om du har arbetat med miljökonsekvensbeskrivningar och/eller tillståndsprövningar och tillsyn enligt miljöbalken. Din datorvana är god och du har god kvalité på skriftlig och muntlig kommunikation.

Dina egenskaper Du är en utåtriktad, engagerad och driven person. Du planerar och arbetar mot satta mål och kan ansvara för, och driva dina processer. Utmaningar ser du som ett naturligt inslag i vardagen, och du har förmågan att förstå och lösa dessa inom utsatt tid. Du är noggrann, uthållig och har en helhetssyn. Du är kommunikativ och skapar goda relationer både inom och utanför företaget och har viljan och förmågan att arbeta och lyckas så väl självständigt som i grupp.

Ytterligare information Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsorten kommer vara på ett av våra kontor i Stockholm. I tjänsten ingår resor där övernattning kan förekomma, B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Kom och väx! Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Råvaruchef Richard Lindsköld på telefon 070-267 62 19. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-09-03.

Välkommen med din ansökan!

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Industry arbetar med allt från produktion av kross- och asfaltprodukter till utförandet av beläggningsarbeten.