NCC Teknik söker nu efter flera engagerade och drivande projektörer som vill utvecklas inom VA och dagvattenfrågor kopplade till anläggningsprojekt med mottot ”Att förnya vår bransch och erbjuda de bästa lösningarna”.
Vi står inför en positiv framtid och söker därför dig som vill ta nästa steg i karriären. Vill du arbeta i nära samverkan med kunder, kollegor samt vara med och utveckla vår verksamhet är detta jobbet för dig.

VA och dagvattenhantering är ett områden som får ett allt större fokus i samhället och även inom NCC. Vi vill därför förstärka vår grupp med flera VA och dagvatten projektörer och specialister.
Vill du vara med och skapa de mest hållbara och kostnadseffektiva lösningarna inom bygg/anläggning?

NCC Teknik
NCC Teknik är en affärsområdesstab inom NCC med kompetens inom projektering, FoU och projekteringsutveckling. Enheten erbjuder tjänster inom teknisk utveckling, rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns avdelningar med teknisk kompetens inom mark/vattenmiljö, geoteknik, bergteknik, mark, väg, VA, dagvatten samt anläggningskonstruktion.
NCC Teknik är en länk mellan NCCs olika affärsområden inom hela Norden. Förutom att jobba med olika teknikfrågor, jobbar vi även med utvecklingsfrågor inom NCC och externt.
Hos oss är du med hela vägen ifrån tidiga skeden genom anbudshjälp och till skarpa projekt genom projektering och sedan produktionsstöd.

Dina erfarenheter
Vi söker Dig som har några års erfarenhet inom VA-projektering. Du har en akademisk högskoleutbildning (civilingenjör) och färdigheter inom CAD (Novapoint och Civil 3D).

Dina egenskaper
Arbetet innebär dagliga kontakter med många olika kundkategorier och ställer krav på god kommunikationsförmåga, samt att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi vill att du som person är kreativ, nyfiken och gillar att arbeta såväl självständigt som i projektteam. Du är självgående, ansvarstagande och van att driva egna projekt.

Ytterligare information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placering på NCCs kontor i Solna.
Önskad tillsättning enligt överenskommelse.

Vi erbjuder
En plats i ett härligt kreativt team i en utvecklande organisation med goda värderingar och hög miljömedvetenhet. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi erbjuder våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på våra arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. NCC är ett företag som strävar efter mångfald och jämställdhet

Kom och väx!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Cecilia Montelius (Gruppchef Berg & Mark) på telefon 070-214 05 33.
Vi hantera inkomna ansökningar löpandes så registrera din ansökan och CV nedan redan idag!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.