NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda.

Bostad Stockholm är inne i en spännande expansionsfas med stort fokus på tillväxt. Målet är att bli branschens ledande bostadsbyggare genom att effektivisera, utveckla och producera utifrån kundens önskemål. Som projekteringsledare hos oss får du många utmaningar i en omväxlande miljö med starkt stöd från kunniga specialister och i samarbete med många engagerade medarbetare.

Rollen hos oss
I rollen som projekteringsledare ansvarar du för att leda och fördela projekteringsarbetet i byggprojekt från tidigt projektutvecklingsskede till överlämnande till slutkund. Du har en viktig roll som sammanhållande länk mellan projektutveckling och produktion samt är den som skall styra projekteringsarbetet så att ställda krav och mål kan uppfyllas.

Som projekteringsledare kommer du att jobba med NCC Projektstudio, en arbetsmetod där respekt för individen och samarbete är grundläggande. Arbetsmetoden utgår ifrån att på bästa möjliga sätt utnyttja den gemensamma tiden som finns i ett projekt för planering och projektering. Det gör vi genom att i rätt tid samla alla kompetenser som behövs och planera projektet tillsammans.

På NCC ligger vi i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du som projekteringsledare aktivt kommer att fokusera på dessa frågor samt medverka vid upphandling av underentreprenörer och konsulter.

Du upprättar även risk- och möjlighetsanalyser samt ansvarar för att lagstiftningen följs vid projekteringen.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning samt flera års praktisk arbetslivserfarenhet från branschen. Alternativt är du relativt nybliven högskoleingenjör med något års praktisk arbetslivserfarenhet samt ett stort intresse för VDC.

Dina egenskaper
Du trivs i en roll där du leder och driver projekt framåt samtidigt som du också ansvarar för att samordna samtliga funktioner i projekteringsskedet.  Vidare är du en analytisk problemlösare som är bra på att strukturera och planera ditt arbete samtidigt som du har lätt för att knyta och behålla kontakter såväl internt som externt. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter för denna tjänst är att du är engagerad i ditt arbete, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med placering Avd Bostad Stockholm.

Vi erbjuder
På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö.

Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och god arbetsmiljö.

Vil l du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta HR-specialist Rekrytering Marie Holmberg på telefonnummer 08-585 521 04, marie.holmberg@ncc.se

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart så möjligt, dock senast 2017-08-20. Under veckorna 28-32 har vi sommarsemester och lite svårare att besvara eventuella frågor, vi ber att få återkomma till dig därefter.

Välkommen med din ansökan!

Trevlig sommar!