NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction. Läs mer på www.ncc.se

PROJEKTCHEF
Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Närke. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu projektchef till vår infragrupp i Örebro.

Här är dina nya utmaningar
Inom anläggning arbetar vi med både större och mindre projekt så som broar, vägar, gator och markarbeten. Vi har flera stora projekt framöver oss varför vi särskilt söker dig med kompetens och intresse för medelstora till större infraprojekt. Som projektchef har du ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet samt ser till att produktionen genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policy, lagar och avtal.

Som projektchef har du personalansvar för de platschefer och arbetsledare och yrkesarbetare som arbetar i projekten. Anställningsform är tillsvidare på heltid med placering i Örebro och du rapporterar till Produktionschef.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Du som söker tjänsten har en högskoleexamen eller likvärdig erfarenhet från branschen. Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Du har mycket goda kunskaper om produktionsprocessen gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du är van vid att arbeta med ett stort ekonomiskt ansvar och har goda kunskaper i entreprenadjuridik. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person är du engagerad i ditt arbete och trivs med att leda personal mot uppsatta mål. Du är en god nätverkare som trivs med att etablera goda kontakter med kollegor, kunder och andra intressenter. Vi tror också att du har förmåga att behålla lugnet i stressade situationer och att du vågar fatta beslut under press. Vidare är du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete.

Vill du veta mer om tjänsten?
Vi samarbetar med Consensus. Frågor besvaras av Lena Ahlin, 070-374 34 94. Din ansökan registrerar du på www.consensus.nu så snart som möjligt, dock senast 13 augusti.

Kom och väx med oss!