NCCs vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi försöker alltid att tänka längre än det enskilda projektet för att få ett helhetsperspektiv och bidra till samhällets utveckling. Vi tänker Beyond Construction.

Vi söker nu en engagerad och driven produktionschef som vill vara med och leda och utveckla vår Hus-verksamhet i Västernorrlands län (exklusive Örnsköldsviks kommun). Vår avdelning har många starka år bakom sig i länet och framtiden ser ljus ut med många nya spännande utmaningar. Vi har flertalet stora projekt på gång och arbetar för tillfället med spännande bostadsprojekt i Sundsvallsområdet bl.a Klinten 100 lgh, Kajhuset 37 Lgh och Sidsjögläntan 44 lgh för att nämna några. Avdelningen är bland de största i Norrland och omsatte under 2016 ca 1,4 miljarder.

Rollen hos oss
Som avdelningens produktionschef ingår du i ledningsgruppen där du får ett helhetsansvar över personal, produktion/projekt och affärs/kundrelationer. Du kommer att få förmånen att vara med och driva avdelningens stora betydande projekt framåt.

I rollen är det viktigt att du får dina medarbetare att växa och få dem att sträva mot gemensamma mål. Du skapar goda teamarbeten både inom ditt eget ansvarsområde och tillsammans med övriga affärschefsområden.

Du kommer vara ekonomiskt ansvarig för din verksamhet vilket innebär att du regelbundet behöver följa upp att verksamheten styrs mot budget och uppsatta mål. Dina arbetsuppgifter innebär även att leda, styra och planera produktionen mot ställda projektmål.

Till sist men inte minst kommer du också vara ansvarig för kund, sälj och marknadsområdet. Det är väldigt viktig att du kan bygga upp och underhålla bra kundrelationer och att du har ett genuint affärstänk. Vidare kommer du också ansvara för att marknadsaktiviteter planeras och genomförs på ett strukturerat och långsiktigt sätt.

Produktionsrollen innebär ett stort ansvar för avdelningens framgång där du i hög grad får vara med att påverka! I din organisation ingår 30 engagerade medarbetare.

Dina erfarenheter
Du har byggteknisk utbildning samt flera års branscherfarenhet i personalledande befattningar. Du har arbetat några år i motsvarande befattning eller känner att det är dags att ta nästa steg i din utveckling. Du har erfarenhet av att ha ekonomiskt ansvar och av att driva projekt.

Dina egenskaper
Du är resultatorienterad och driven i ditt arbete samt har ett sinne för goda affärer. Du verkar för att driva organisationen framåt och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du ser fördelen i att utbyta erfarenheter och kunskaper med dina kollegor i avdelningen och har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten. Du är en person som ser möjligheter där andra ser problem.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning. Placeringsort: Sundsvall.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Om du har frågor om tjänsten så hör gärna av dig till avdelningschef Per-Arne Falk på telefon 076 70-515 21 38. Vi ser fram mot din ansökan och vill ha den senast den 3 September. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!