NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Som junior eller erfaren Platschef på avdelning Sydväst/Halmstad får du vara med och bygga allt från bostäder och kommersiella fastigheter till stora ombyggnadsprojekt.

Vad är du intresserad av?

Detta erbjuder vi dig!

Som platschef hos oss får du ett omväxlande jobb med stort ansvar för hela byggprojektets genomförande d.v.s. från kontrakt till överlämnandet inom givna tids- och kostnadsramar.

Dina arbetsuppgifter kan se väldigt olika ut beroende på typ av projekt och i vilket skede projektet befinner sig.

Hos oss arbetar du aldrig ensam utan ingår i ett projektteam där du har huvudansvaret för att nå uppsatta mål gällande säkerhet, tid, kvalitet och ekonomi. Platschefen har en eller flera arbetsledare till sin hjälp beroende på projektets omfattning samt en entreprenadingenjör som stöttar med frågor kring ekonomi och planering. Varje projekt har dessutom tillgång till projektinköpare, projekteringsledare och installationsledare.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Du kommer dessutom att arbeta med de senaste tekniska plattformerna. En hel del av våra projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering.

Du rapporterar till en projektchef som arbetar i projektet och som utgör ett chefstöd till dig i för projektet centrala frågor.

Vi är intresserade av dig om du har!

  • Flerårig erfarenhet som platschef eller arbetsledare av husbyggnation.
  • Byggteknisk utbildning eller annan relevant utbildning samt erfarenhet.

Dessutom vill vi att du ..

  • Har förmågan att överblicka helheten och hålla många bollar i luften.
  • Är resultat- och lönsamhetsinriktad.
  • Har förmågan att samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer vilket kräver ett handfast ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera.
  • Skapar och upprätthåller bra relation till din kund
  • Är utvecklings- och lösningsorienterad - ser möjligheter.

Din framtid

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är en bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information

Körkort för personbil är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Halmstad.

Kontakta gärna HR-specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information.

Välkommen med din ansökan!

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast 20 augusti 2017.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.