Vill du vara med oss och bygga Sverige?
Är du utrikesfödd ingenjör och vill utvecklas inom byggbranchen. I höst startar NCC andra omgången av Nystart, en arbetsmarknadsutbildning i samarbete mellan NCC, Kunskapsskolan och Arbetsförmedlingen. Utbildningen kommer att genomföras i Stockholm och Göteborg.

Utbildningens innehåll
Utbildningen är skräddarsydd för NCC och syftar till att stärka kunskaperna i bland annat kultur, sociala normer på en arbetsplats, säkerhet och arbetsmiljö. Det ingår även språkinriktad undervisning och utbildning i hur den svenska arbetsmarknaden fungerar. Teori varvas med praktik som genomförs ute i något av NCC:s projekt. Alla deltagare får en egen handledare och en individuellt anpassad studieplan.

Utbildningen startar 2 oktober 2017 och är 30 veckor lång.

Vi söker dig som

  • Är utrikesfödd
  • Har en ingenjörsexamen från annat land med inriktning husproduktion, väg och anläggning eller annan bygginriktning.
  • Vill arbeta som arbetsledare inom byggproduktion d v s bygg, anläggning, mark, asfalt, sten och grundläggning. Vi söker även tekniska specialister inom bygg och anläggning.
  • Är inskriven på arbetsförmedlingen
  • Har du arbetslivserfarenhet i form av arbete eller praktik från byggbranschen är det meriterande.

Ansökan till utbildningen

Ansökan måste ske via Arbetsförmedlingen! Tag kontakt med din handläggare på Arbetsförmedlingen så berättar de mer om hur du går till väga. Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2017.

Har du frågor är du välkommen att kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen alternativt Julia Petersson på NCC julia.petersson@ncc.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om NCC
NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.