På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Inom NCC Infraservices i Gällivare pågår just nu ett antal spännande mark- och anläggningsprojekt. Vi ser mycket positivt på framtiden inom avdelningen och söker av den anledningen förstärkning med en mättekniker som vill vara med i vår fortsatta utveckling framåt.

 

Här är dina nya utmaningar

Som mättekniker är den ena dagen inte den andra lik. Du är den som både planerar och driver mätningsarbeten i projektet, har koll på att ritningar och mätdata sköts på rätt sätt och ser till att toleranser och krav efterhålls. Inom NCC strävar vi efter att arbeta mer och mer i 3D, vilket även gäller inom mättekniken. Vi har ett internt nätverk inom Geodesi, vilket innebär att du alltid har ett forum att diskutera aktuella frågor i.

 

Det här förväntar vi oss av dig

Vi tror att det här är rollen för dig om du trivs med att hantera relativt snabba kast och förändringar som kan uppstå i ett projekt. Vi utgår ifrån att du är strukturerad och detaljintresserad och tycker det är roligt med siffror och beräkning.

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

- Byggteknisk utbildning med påbyggnad inom mätteknik

- Alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet från utsättning/mätning och anläggningsarbete

- Meriterande om du har arbetat med 3D projektering, Autocad och Geo.

 

Kom och väx!

Hör av dig till Lars Eriksson, projektchef, NCC Infraservices på telefon 070-325 62 83. Registrera din ansökan och CV nedan dock senast 2017-08-13.