NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Rollen hos ossSom Projektinköpare har du ansvaret för inköpen i våra projekt och är involverad från anbudsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam där du ansvarar för leverantörsval, genomföra förhandlingar samt med vald leverantör komma till avslut och skriva kontrakt. Som stöd har du ett väl anpassat inköpssystem samt många erfarna kollegor.
Du arbetar i nära samarbete med övriga i projektteamet, såsom anbudsingenjörer, platschefer, entreprenadingenjörer och projekteringsledare.
Inom NCC strävar vi efter att kombinera kostnadseffektiva projektinköp genom gemensamma avtal och resurser, för att utnyttja fördelarna med att vara ett stort företag. Som projektinköpare blir du en nyckelperson som kombinerar olika inköp/avtal på bästa sätt och driver NCC-koncernens gemensamma inköpsmål och strategier.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en bygg tekniskt utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande, gärna kompletterat med några års arbetslivserfarenhet.
Det är meriterande om du har juridisk kunskap inom entreprenadjuridik, och bör behärska svenska och engelska både muntligt och i skrift.
Körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Stort fokus läggs på dina personliga egenskaper, du är strukturerad, noggrann och trivs med att göra affärer samt hitta affärsmässiga och tekniska fördelaktiga lösningar.
Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder och utgår från ett win-win tänk.
Då en del av våra projekt genomförs i samverkan med beställare och andra parter du bör därför trivas med att arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder/medarbetare.

Ytterligare information
Anställningsform är tillsvidare på heltid med placering i Växjö.

Vill du veta mera om tjänsten hos oss är du välkommen att kontakta Inköpschef Jan Nordqvist, jan.nordqvist@ncc.se, registrera din ansökan CV nedan, urval och tillsättning sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast 2017-10-14.