NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Här är dina nya utmaningar  

Som arbetsledare för avdelning bostad har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetet hos oss innebär olika projekt inom bostadsproduktion där du i samarbete med platschefen planerar och leder projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar. Som arbetsledare planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga aktiviteter. Du beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen och du fungerar också som en viktig förebild i säkerhetsarbetet. 
 

Det här förväntar vi oss av dig 
 

Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och ordningssam och som brinner för ditt arbete ute i produktionen. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. 
 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå, YH-utbildning eller högskoleutbildning inom byggteknik. Du har arbetat minst 3- 5 år som arbetsledare på komersiella projekt som arbetsledare. B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

Kom och väx!

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Specialist Rekrytering Marie Holmberg, marie.holmberg@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2017-09-27. 


Varmt välkommen med din ansökan!