Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Drift- och underhållsarbetare Vägservice Vetlanda 

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda

NCCs verksamhet inom Vägservice expanderar. Vi ansvarar för underhållet av drygt 110 mil väg inom driftområde Vetlanda. Vi söker därför nya duktiga medarbetare till driftområdet.

Rollen hos oss
Som drift-och underhållsarbetare kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom drift och underhåll av vägar m.m. I arbetet ingår beredskaps arbete.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har B- och C körkort. Du har genomgått hela eller delar av YKB samt har utbildning i Säkerhet på väg. Erfarenhet av vinterväghållning, drift och underhåll samt mark-och anläggningsarbeten är meriterande. Motorsågsutbildning är meriterad.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder och stor geografi påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placeringsort är inom driftområde Vetlanda.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Site Manager Henrik Sommansson, tel. 070-5376439. (vardagar 8-17)

Registrera din ansökan och CV på ncc.se/jobbapåncc/lediga jobb. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-10-29.

Välkommen med din ansökan!