Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC:s verksamhet inom Mark o Anläggning expanderar. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster inom området och för att kunna tillgodose våra kunders önskemål söker vi därför duktiga och engagerade armering-och betongarbetare.

Rollen hos oss                                                                                                                       

Som armering-och betongarbetare kommer du att ingå i vår Anläggningsgrupp och jobba med allt inom stora och små anläggningsjobb. Arbetet bedrivs ofta självständigt i både små och stora lag och under tidspress. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat formning, armering och betonggjutningar för broar, kajer, dykdalber, industriprojekt, värmeverk, vattenverk, ställverk mm.

Dina erfarenheter                                                                                                                     

Vi söker dig som har erfarenhet inom armering, betong och formning. Du bör ha minst 5 års branscherfarenhet eller yrkesbevis inom betong.

Dina egenskaper                                                                                                                      

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel, anpassningsbar och trivs med ett högt tempo då snabba beslut och ändringar är vanligt förekommande i arbetet. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet och har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du blir en i teamet med god kamratskap och bra stämning.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vid behov tillämpas provanställning. Utgångsort är Karlskrona, Karlshamn eller Växjö. Arbetsområdet är Kronobergs och Blekinge län. Resor inom regionen förekommer och B-körkort är ett krav. 

Vårt erbjudande

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Allt det är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheter till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist Magnus Schill 070-579 29 87 eller produktionschef Mats Hylén 070-589 04 07. Välkommen med din ansökan snarast men senast 2017-10-31. Urval och tillsättning sker löpande.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.