NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial, asfalt samt grundläggning. Stenmaterial, som i huvudsak utvinns i egna täkter, används både vid asfaltproduktion och som insatsmaterial i bygg- och anläggningsprojekt och används också till exempel vid grundläggning av bostäder, kontor och industrier, men också i betongindustrin. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna och strävar efter att utveckla socialt mer värdefulla, klimatanpassade samt energi- och resurseffektiva produkter och tjänster, både på egen hand och tillsammans med våra kunder.

Stenmaterial, Region Öst är i ett expansivt skede och vi förstärker verksamheten med flera arbetsledare till Stockholm.

Här är dina nya utmaningar
Som arbetsledare leder du ett arbetslag och ansvarar för en given verksamhet inom platschefsområdet. Tillsammans med platschefen ansvarar du för att projektmålen uppnås. Du har ansvar för att erhållna projekt håller tids-, kvalitets och kostnadsramar samt säkerställer att kundens förväntningar uppfylls. Till din hjälp har du engagerade yrkesarbetare och underentreprenörer som du leder i den dagliga produktionen. Vidare gör du uppföljning och fakturering samt mindre kalkyler i samspråk med platschefen. Ditt arbetsområde blir Södra alternativt Norra Stockholm och placering efter överenskommelse.   

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Du som söker har minst teknisk utbildning på gymnasienivå samt erfarenhet från arbetsledande roll från täktverksamheter eller mark-, väg- eller anläggningsarbeten. Du är en drivande och affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Som ledare är du målinriktad och lyhörd för nytänkande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, drivkraft och att du har ett strukturerat arbetssätt.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Då tjänsten innebär resor i distriktet är B-körkort är ett krav för tjänsten. Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö med hög trivsel.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Joachim Jansson, telefon 073- 068 04 45. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 15 Augusti. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Joachim Jansson

Area Manager

073- 068 04 45

joachim.jansson@ncc.se