NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial, asfalt samt grundläggning. Stenmaterial, som i huvudsak utvinns i egna täkter, används både vid asfaltproduktion och som insatsmaterial i bygg- och anläggningsprojekt och används också till exempel vid grundläggning av bostäder, kontor och industrier, men också i betongindustrin. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna och strävar efter att utveckla socialt mer värdefulla, klimatanpassade samt energi- och resurseffektiva produkter och tjänster, både på egen hand och tillsammans med våra kunder.

Stenmaterial är i ett expansivt skede och vi söker nu en arbetsledare till Region Mitt.

Dina utmaningar
Som arbetsledare leder du ett arbetslag och ansvarar för en given verksamhet inom platschefsområdet. Tillsammans med platschefen ansvarar du för att projektmålen uppnås. Du har ansvar för att erhållna projekt håller tids-, kvalitets och kostnadsramar samt säkerställer att kundens förväntningar uppfylls. Till din hjälp har du engagerade yrkesarbetare och underentreprenörer som du leder i den dagliga produktionen. Vidare gör du uppföljning och fakturering samt mindre kalkyler i samspråk med platschefen. Ditt arbetsområde blir Sörmland med stationering i Eskilstuna alternativt i Enköping.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har erfarenhet från bergmaterial eller mark-, väg- eller anläggningsarbeten alternativt närliggande bransch. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning i en produktions- och kundnära roll. Du har en byggteknisk utbildning på gymnasienivå inom bygg/anläggning alternativt motsvarande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, drivkraft och att du har ett strukturerat arbetssätt.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Då tjänsten innebär resor i distriktet är B-körkort är ett krav för tjänsten. Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö med hög trivsel.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Area Manager Ann-Sofie Törnqvist, telefon 070- 539 08 39. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 15 augusti. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Ann-Sofie Törnqvist

Area Manager

+46705390839

ann-sofie.tornqvist@ncc.se