På NCC har vi ambitionen att bygga hus som inte bara är vackra utan som även tar hänsyn till vår miljö, då hållbarhet är en viktig aspekt för oss. Vi har för avsikt att växa i regionen och för att lyckas med det söker vi fler viktiga spelare till vårt lag. Nu söker vi arbetsledare till vår avdelning Building i Karlstad.

Här är dina nya utmaningar
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren har ett nära samarbete med platschefen och planerar och leder projekten framåt. Vidare följer du upp tidplaner, fördelar resurser, och följer upp att vi håller vad vi lovar. Arbetsledaren medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en erfaren platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. I Karlstad är produktionsorganisationen ung och vi är nästan lika många kvinnor som män som arbetar här.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi vill att du har högskoleutbildning inom bygg/anläggning alternativt 4-årig teknisk gymnasieutbildning. En yrkesarbetarbakgrund är också meriterande för tjänsten. Du har minst två års erfarenhet som arbetsledare. Vi söker dig som är drivande och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. Du har god kommunikationsförmåga och delger såväl information som egna tankar och synsätt. Du är en viktig del i skapandet av det goda teamet på projektet och bör således trivas med att arbeta i nära team med andra medarbetare. Du bör vara resultatorienterad, gilla utmaningar och vara duktig på problemlösning.

Ytterligare information
Befattning: Heltid
Placeringsort: Karlstad med omnejd
Start: vid överenskommelse, med önskan senast i slutet på året
B-körkort är ett krav

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Under sommaren kommer vi ha begränsad möjlighet att ge återkoppling till våra kandidater. Vi kommer hantera samtliga ansökningar löpande, men återkoppling samt svar på frågor om tjänsten kommer ske i mitten av augusti. För dina frågor är du välkommen att mejla projektchefchef Magnus Alvkäll, magnus.alvkall@ncc.se.

Tveka dock inte att skicka in din ansökan och CV!
Registrera senast den 31 augusti 2017.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.