teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.

Anjobygg är en specialistenhet inom NCC med huvudfokus på VA & Processindustri och Badanläggningar. Vi söker nu en affärschef till vår VA-verksamhet.

Rollen hos oss
Som affärschef erbjuds du en unik roll i Anjobygg i vilken du får fokusera på att skapa nya affärer och projekt och att aktivt bidra till att utveckla NCC. Tillsammans med NCC:s övriga affärschefer är det du som skapar förutsättningarna för många av framtidens projekt. Du ansvarar för att skapa affärer, bygga relationer med viktiga beslutsfattare och övergripande koordinera affären från början till slut. Du kommer att arbeta med NCC:s lokala avdelningar i hela landet. Ditt fokus ligger inom följande ansvarsområden:

Sälj/marknad
Du ansvarar för orderingången, kundrelationer, samverkan med de lokala affärscheferna och för att marknadsaktiviteter planeras och genomförs på ett strukturerat och långsiktigt sätt. Det är viktigt att du har förmågan att skapa förtroende hos seniora beslutsfattare och att du proaktivt driver försäljningsarbetet genom att bevaka marknaden.

Ledningsgrupp
Du tar en aktiv roll i ledningsgruppen och arbetar målinriktat för att förstärka Anjobyggs position. Du driver utvecklingen framåt genom att lyfta affären till nya nivåer.

Dina erfarenheter
Möjlighet för dig med akademisk examen inom teknik och/eller ekonomi och med flera års erfarenhet i en affärsdrivande roll inom bygg-/fastighetsbranschen med inriktning på boendeaffären eller kommersiella fastigheter. Vi ser även gärna att du har erfarenhet inom VA-området även om det inte är ett måste.

Dina egenskaper
Du är resultatorienterad och driven i ditt arbete samt har ett sinne för goda affärer. Du tror på och ser fördelarna med öppet samarbete med potentiella kunder likväl som med NCC:s lokala avdelningar. Du verkar långsiktigt och har en förmåga att skapa resultat ur goda relationer. Du motiveras av att arbeta brett med affärsutveckling och drivs av möjligheten att göra lönsamma affärer.

Ytterligare information
Anställningen är tillsvidare med placering efter överenskommelse. Resor förekommer i tjänsten varför B-körkort krävs.

Vi erbjuder
Här på Anjobygg erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö inom hela NCC. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Vd Christian Jöhncke, 0761-26 58 48 eller HR Generalist Ann-Sofie Barin, 0701-72 55 33. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2014-11-18.

Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med Teknikjobb.se

Logo

Affärschef Anjobygg

Företag NCC
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb